Ebced Bakimi

desbellla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
568
459
Arkadaslar, bunu eski bi arkadasimdan duymustum. Kendisinin oyle cok haci hoca fal isleri ile bi ilgisinin olmamasina ragmen buna inanci tamdi : )
Bir cok yerden baktim hatta bununla ilgili burada konuda acilmisti ama acik anlatilir bi sekli yoktu. Bu bakim fal gibi diil de Kur'an'dan gelecege yonelik bakilan birseymis. Simdiye kadar baktiran etrafinda bununla ilgili bakim yapan yaptiran var ise buradan paylasabilir miyiz?

Nerede bakilir, kaca bakim yapiliyor, kimler bakiyor. Telefonda bakim oluyor mu vs..

Hepinize simdiden tesekkur ederim : )

bende merak ediyorm ablamn arkadsı ve arkadsnın arkadsı bktırmıs arkadasının arkadsınınkiler dogru cıkmıs eskisehir de bktırmıslr keske bzde bktırsak

bende baktırdım doğru çıktı hepsi ama reklama girmesin söyleyemem :)
var yani böyle şeyler ben fala çok düşkünüm yıldızname baktırdım 2 ay önce bir çok şey çıktı şimdiden.
Bize de yardımcı olur musun, yani bilgileri verebilir misin?

Nerede bakilir, kaca bakim yapiliyor, kimler bakiyor. Telefonda bakim oluyor mu vs..

ebced ile baktıran bir başka kişi daha buldum birebir baktırıcam yarına randevu aldım yine takipte kalın.
cnm isim verme reklama girmesin üyeliğin silinir reklam gibi olursa
yarın yorum yapıcam bende buradaaan

Herkese selam tekrardan. İlgili kisiye baktirdim evet.
İlk once ben ebced hesabi ile bakim istedim, bilmiyorum ona bakti mi ama ilk once genel ozelliklere bakti tamam dogru olanda vardi. Teget gecende vardi. Kisisel ozelliklerim pek beni ilgilendirmiyor. Zaten ben kendimin nasi biri oldugumu biliyorum.
Soyledikten sonra sorularin var mi dedi sordum. Ve bana gercekten emin oldugum seylerin tam tersini soyledi. Pembe tablo diye bi tabir fardir fal aleminde :) elbette boyle bir sey istemem gercekleri soylesin isterim ama dedigim gibi emin oldugum konularin tam tersinin soylenmesi beni uzmekten ziyade falinin ya da bakiminin basarili olmamasi demektir.
Ayrica ben ebced istedim ama o karalama denen fala gecti. Ben karalama ya da baska bi fal istemiyorum ki. Sana ebced diye bi bakim yapar misin demisim. O olmadi karalama bu tutmadi kahve olsun diye devam edersen olmaz. Ayrica ebced hesabinda soru olmaz bunu herkes biliyo.
Bir de tabi bu benim hatam bu ebced hesabina hocalardan baska kimse bakamiyor, bunu atlamisim.

Ayrica burada isim vermek reklama girmiyor. Adres telefon ya da benzeri bilgileri verdiginde reklama giriyor.
Bir de zaten memnun kalmadigim birinin nasi reklamini yapabilirim ki.
Bu ay sonunda 100 tl yi bayilmisim. Ay sonuna kadar fakirlige devam edicem neyin reklami :)
En fazla kendimin reklamini yaparim belki herkea bana para gonderir

Kahve falı vs. Bunlar çıkmıyo pek ama ebced yada yıldızname bende arıyorum bu işleri gerçekten hocalar yapıyor galiba

Bu aralar bende yıldızname, elfabe, yada kahve falı baktırasım var ama kime bakrırmalıyım hiç bir fikrim yok

Bu aralar bende yıldızname, elfabe, yada kahve falı baktırasım var ama kime bakrırmalıyım hiç bir fikrim yok
Forumda bulabilirsin aslinda iyi olanlar var :) ama bu ebced baska. Ben buna baktirmak istiyorum. Iyi biri olsa cidden hic dusunmeden giderim ararim sorarim. :)

bende baktırdım doğru çıktı hepsi ama reklama girmesin söyleyemem :)
var yani böyle şeyler ben fala çok düşkünüm yıldızname baktırdım 2 ay önce bir çok şey çıktı şimdiden.
Merhaba bende vaktırmak istiyorum Kime baktırdın telefon adres verebilirmisin ve kaça baktırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…