canım ebay i bilemiyorum konuyla biraz alakasız olabilir ama kadıköyde lura peruk var orada boncuk kaynak yaptırmıştım ben 200 tanesi 150 tldi sanırım gayet te iyi yapmışlardı. İlgilenirsen adresini verebilirim
E baydan gelen çıtçıtlar nasıldı.Bende almayı düşünüyorum.Ancak e-baydan daha önce hiç alışveriş yapmadım.Gümrükle ilgili bi sıkıntı olur mu?
sipariş verdim ama henüz elime ulasmadı. 2 hafta içinde falan geliyormus. gelince saçlar kuaföre getirip göstercem. sonra buraya yazarım saöın nasıl olduğunu .:)) gümrüğün sorun olacağını sanmıyorum ya 100 euro nun üstü sorun oluyomus ama zaten aldığım çıt çıtlar 25 $ :))
saçlar elinize geçtimi acaba ?
özelden msj atmak istedim size ama msj sayım 100 olmadığı için atamadm ltfen cvp verebilirmisniz..:2:
canım sorun değil zaten bende dolduramadım hala 100 mesaj sayısınısunny-hair8 satıcının adı canım. bu arada ben aldığımda ücretsz kargo kampamyası vardı belki hala devam ediyodur bilmiyorum. gümrük falan sorunu yasamadım ama 2 3 haftada geliyo haberin olsun :))
canım sorun değil zaten bende dolduramadım hala 100 mesaj sayısınısunny-hair8 satıcının adı canım. bu arada ben aldığımda ücretsz kargo kampamyası vardı belki hala devam ediyodur bilmiyorum. gümrük falan sorunu yasamadım ama 2 3 haftada geliyo haberin olsun :))
canım yapmak çok kolay paybal diye bi sistem var. google yaz çıkar. oraya üye oluyosun. sonra oraya ister kredi kartından ister banka aracılığı ile para yatırabiliyosun üstelik cok güvenli bi sistem risk yok denecek kadar az. eğer ebaydan aldığın ürün 40 gün içinde sana ulasmazsa paranı geri iadede ediyolar. benim aldığım saçlar 70 gram 7 parcaydı. (2 tane tekli, 2 tane ikili, 2 tane üçlü, 1 tane de dörtlü çıtçıt) benim saçım zaten az oldğu için bana yetti. orda istediğin boyda seçebi,me imkanın var. eğer ingilizce diye ebay den çekiniyosan google ya ebay yaz sayfanın yanında cevirisini yap var. oraya tıklayınca tarzanca bi türkçe çıkıyo ama idare ediyo insanı. sana yardımcı olmayı çok isterdim ama saç gelmezse falan bi sorun olursa diye sorumluluk almak istemyorum canımmmerhaba ben daha önce hiç alışveriş yapmadım e baydan nasıl yapılır bilmiyorumda sizden bişey istesem ben size saçın ücretini göndersem benim için platin çıtçıt alırmısınız saçlar dolgunmuydu acaba boyları nasıldı olmaz dersenizde canınız saolsun :)
canım ebay i bilemiyorum konuyla biraz alakasız olabilir ama kadıköyde lura peruk var orada boncuk kaynak yaptırmıştım ben 200 tanesi 150 tldi sanırım gayet te iyi yapmışlardı. İlgilenirsen adresini verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?