• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk ebay dan saç almak

Lilith06

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
705
1.539
333
kızlar saçımı küt kestirmiştim. cevremdekiler yakıstığını söylüyor ama ben mutlu değilim. saçıma kaynak yaptırmak istiyorum. malum ücretler ortada. iyi bi yerde yapmak istersen tanesini 7 8 tl ye ortalama bi yerde 3 4 tl ye takıyor. ama ben ebayden kaynak fiyatlarına baktım saçlar türkiyeye oranla gayet uygun. mesela 200 parca 100 gram saç 35 dolar. prdan sipariş etmeyi düşünüyorum. ama daha önce ordan saç alan varmı memnun kaldımı diye merak ettim. yorumlarınızı bekliyorumm :)

canım ebay i bilemiyorum konuyla biraz alakasız olabilir ama kadıköyde lura peruk var orada boncuk kaynak yaptırmıştım ben 200 tanesi 150 tldi sanırım gayet te iyi yapmışlardı. İlgilenirsen adresini verebilirim

canım ebay i bilemiyorum konuyla biraz alakasız olabilir ama kadıköyde lura peruk var orada boncuk kaynak yaptırmıştım ben 200 tanesi 150 tldi sanırım gayet te iyi yapmışlardı. İlgilenirsen adresini verebilirim

evet canım gayetttee uygunmus ama ben istanbulda yasamıyorum :(( izmirdeyim ve erkek arkadasım gelmeden su saçlar uzatmk istiyorum :))

vee sonunda baya araştırdıktan sonra sipariş verdim. kaynaklık saç değilde çıtçıt istedim. umarım pişman olmam :S

E baydan gelen çıtçıtlar nasıldı.Bende almayı düşünüyorum.Ancak e-baydan daha önce hiç alışveriş yapmadım.Gümrükle ilgili bi sıkıntı olur mu?

E baydan gelen çıtçıtlar nasıldı.Bende almayı düşünüyorum.Ancak e-baydan daha önce hiç alışveriş yapmadım.Gümrükle ilgili bi sıkıntı olur mu?

sipariş verdim ama henüz elime ulasmadı. 2 hafta içinde falan geliyormus. gelince saçlar kuaföre getirip göstercem. sonra buraya yazarım saöın nasıl olduğunu .:)) gümrüğün sorun olacağını sanmıyorum ya 100 euro nun üstü sorun oluyomus ama zaten aldığım çıt çıtlar 25 $ :))

sipariş verdim ama henüz elime ulasmadı. 2 hafta içinde falan geliyormus. gelince saçlar kuaföre getirip göstercem. sonra buraya yazarım saöın nasıl olduğunu .:)) gümrüğün sorun olacağını sanmıyorum ya 100 euro nun üstü sorun oluyomus ama zaten aldığım çıt çıtlar 25 $ :))

saçlar elinize geçtimi acaba ?

saçlar elinize geçtimi acaba ?

ewett yaklasık bir ay önce saçlarım geldi. içinde cokk cok az sentetik vardı. ama rengi tutturamadım ben. satıcıyla iletişime geçtim bana yeni saç gönderdi onunda rengi olmadı ama sorun bende yani :(:43:

satıcının ismini öğrenebilirmiyim yada link verebilirmisinz? bende alıcaktım sizden günlerdr cevap bekliyordum :) 25 dolara almıştınız sanırım gümrük kargo vs. tam olarak ne kadara mal oldu ? cvp verrsenz çok sevinirm.. güle güle kullanın :)

özelden msj atmak istedim size ama msj sayım 100 olmadığı için atamadm ltfen cvp verebilirmisniz..:2:

özelden msj atmak istedim size ama msj sayım 100 olmadığı için atamadm ltfen cvp verebilirmisniz..:2:

canım sorun değil zaten bende dolduramadım hala 100 mesaj sayısını:3: sunny-hair8 satıcının adı canım. bu arada ben aldığımda ücretsz kargo kampamyası vardı belki hala devam ediyodur bilmiyorum. gümrük falan sorunu yasamadım ama 2 3 haftada geliyo haberin olsun :)) :46::46::46:

canım sorun değil zaten bende dolduramadım hala 100 mesaj sayısını:3: sunny-hair8 satıcının adı canım. bu arada ben aldığımda ücretsz kargo kampamyası vardı belki hala devam ediyodur bilmiyorum. gümrük falan sorunu yasamadım ama 2 3 haftada geliyo haberin olsun :)) :46::46::46:

çok teşekkür ederim canım bugün yarın bende sipariş vericem :)

merhaba ben daha önce hiç alışveriş yapmadım e baydan nasıl yapılır bilmiyorumda sizden bişey istesem ben size saçın ücretini göndersem benim için platin çıtçıt alırmısınız saçlar dolgunmuydu acaba boyları nasıldı olmaz dersenizde canınız saolsun :)

merhaba ben daha önce hiç alışveriş yapmadım e baydan nasıl yapılır bilmiyorumda sizden bişey istesem ben size saçın ücretini göndersem benim için platin çıtçıt alırmısınız saçlar dolgunmuydu acaba boyları nasıldı olmaz dersenizde canınız saolsun :)
canım yapmak çok kolay paybal diye bi sistem var. google yaz çıkar. oraya üye oluyosun. sonra oraya ister kredi kartından ister banka aracılığı ile para yatırabiliyosun üstelik cok güvenli bi sistem risk yok denecek kadar az. eğer ebaydan aldığın ürün 40 gün içinde sana ulasmazsa paranı geri iadede ediyolar. benim aldığım saçlar 70 gram 7 parcaydı. (2 tane tekli, 2 tane ikili, 2 tane üçlü, 1 tane de dörtlü çıtçıt) benim saçım zaten az oldğu için bana yetti. orda istediğin boyda seçebi,me imkanın var. eğer ingilizce diye ebay den çekiniyosan google ya ebay yaz sayfanın yanında cevirisini yap var. oraya tıklayınca tarzanca bi türkçe çıkıyo ama idare ediyo insanı. sana yardımcı olmayı çok isterdim ama saç gelmezse falan bi sorun olursa diye sorumluluk almak istemyorum canımm :((

bede dalgalı çıtçılara baktım ordan 4/27 renk kodlu röfleli gibi olanı düşünüyorum ama sizce nasıl bi renk sizin aldığınızda çıtçıt mıydı bide parlama yapıyor mu en önemlisi o gündüz ışıkta naylon kafa gibi gezmek istemiyorum da :)

ben citcitlarimi ebay'den aldim 2 yil kadar once. acik sari almistim sonra onlara biraz koyusundan rofle yapildi sacima uymasi icin. sonra sacimi koyulturken surekli onlari da boyadim toplamda 4 boya islemi gorduler. duzlestirici de kullandim masa da. hala kullaniyorum hicbir sey olmadi. ben memnunum yani.... biraz eski bir konu ama yine de yazayim dedim

slm bende saç almak istiyorum ebay dan çok çok çok ucuz ama güvenemiyorum burda 200 liradan başlıyo çıt çıt fiyatları ama ebay de 25 dolar gibi fiyatlar bnm güvenemediğim saçım boya gelen saç gerçek değilse onu kendi saçıma nasıl uyduracağım yani sentetikler de çok parlıyo naylon oldukları için çok kararsızım yaa bildik yerden 200 lira ya almak mı mantıklı yoksa ebayden mi bu konuda bilgisi olan birileri cevap yazarsa çok sevinirim

kac gundur dusunuyodum alsam nasil olur diye. fiyatlar uygun gorunuyor. denemeye deger. cok bilgilendirici bi konu olmus. sanirim bende siparis vericem. valla saticidan pirpm falan istemelisin :1::1::1: tesekkurler :16:

canım lura peruk'taki çıtçıtların kalitesi nedir biliyo musun beni aydınlatabilr misin? :/

Back