Sivilceli Ciltler Eau Thermale Avene Cleanance Jeli

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
L

lipton

Ziyaretçi
Arkadaşlar yüzümde sivilceler vardı.Doktora gittim.Yaz aylarında pek sivilce ilaçları önermiyoruz dedi ve bana sadece Eau Thermale Avene Cleanance Jeli verdi.Günde bir veya iki kere kullanacakmışım.Ben çabuk bitmesin diye(her eczanede bulunmuyor çünkü)hem ne olur ne olmaz yüzüme zarar gelmesin diye sadece gündüz kullanıyorum,dün başladım.Yüzüme sürdüğümde gerçekten ferahlatıyor ama yüzüme hiçbir yararı yok.Tamam,iki gündür mucize bekleyemem.Ama bunu kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Ayrıca benim cildim yağlı ve akneli.17 yaşımdayım.Bu jelde genç,yağlı,akneli ciltler için.Sizde kullandıysanız yorumlarınızı bekliyorum,lütfen.mafoldumben

ergenlık sivicleerine en ii ilaç günde 2 kere cildi yıkamak.1 kere az gelir.fazlası da deıl sabah ve akşam
ayrıca sadece temzleme jelnden mucize bekleme.kimsenin cildi 1 hafta temzleme jelıyle yıkayp düzelmez.birkaç ay kullanman lazım.daha da iisi aslında sabah yüzünü yıka,güneş koruyucu sür,akşam yüzünü yıka ve aknelerin çıktıgı yere aksil sür.ama aksili güneş kouryucusuz sakın kullanma en az 30 faktör olacak

X