E_61 burun Estetiği Ameliyatı

sizin fotoğraflarınızı görmek istedim ama profilinizden ulaşamadım,ben de emre ilhan a ameliyat olmak için gittim ama net bir karara varamadım siz deneyimli biri olarak bana yardımcı olur musunuz lütfen!

E_61 burnun cok hos ama benm merak ettğim nasıl anlattıgın nasıl tar,f ettin kalkık mı dedin minikmi dedin kısaca ne dedin nasıl anlattın**?

yesileyes canim ben emre beye tarif ederken, hafif kalkik ve hafif kavisli olsn dedim, ne sivri nede cok yuvarlak bir burun istedigimi soyledim boyle birsey cikdi ortaya:)

arkadaslar guzel yorumlariniz icin hepinize tsk ederiyorum.. elimden geldigince yardimci olmaya calisirm

E_61 ekleme talebi göndermiştim kabul edersen görmek isterim resimlerini de:)

ÖNCELLİKLE ÇOK geçmiş olsun bende emre beye amelyt olmak isytrm fakat fotoğraflarınızı göremedim:S

Tatlım süper olmuş burnun tam benim istediğim gibi emre bey güzel yapıyor ama burun ucunu biraz uzun bırakıyor gibi gelirdi bana hep ama seninki çok iyi ya bide brurun deliklerin aynı buda çok önemli benim için bayıldım ben bende böyle istiyorum ama 4 saat biraz korkutucu geldi ben 2 saatten bile korkuyorum 4 saat ameliyat ne bileyim korktum şimdi benim burnumda deviasyon var etler var ne ararsan var çünkü

evet canım bencede burnun cok guzel tam benımde ıstedıgım gıbı bı burun ınsallah bıgun bende oyle bı burna sahıp olurum tadını cıkar cnmm gulegule kullan.))

Kizlar dun tum gun nerdeyse burnumdan kan geldi ama boyle hafif hafif..bu normalmi :44:
slm canim mormaldir o sen dikkat et yeter bende hollandada kaliyorum benim birinci ameliyatim iyi gecmedi memnun degilim pff hollandada burunla ilgi cok iyi uzmanlar yok bende seni gibi emre ilhan beyi dusunuyorum tavseyi edermisin biraz anlatirmisin burdan turkiyede nasil randevu adlin hoteli kim ayarliyor biraz anlatirsan cok sevinirim birde burnun simdi nasil oldu memnunmusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…