cnm gecmis olsun sanada, ayni tarihde ameliyat olmussuz..lutfen uzme kendini burdaki bircok arkadasin sisleri cok fazlaydi ama zamanla iniyor..Benim cok sukur oyle abartili bir sisim yok..yuzumde hic yok ama burnumda birazcik var ki okadarda olacak.. Sen kime olmustun canim?
bir de mesaj kirliliğini önlemeye çalışıyorlar ama boşu boşuna forumlara yorum yaptırıyorlar.
ay cnm cok tatlisin tsk ederimcarsamba gunu bantlarimi cikaracagim ardindan tekrar resim yuklicem.. Daha once evet cok buyuk bir problemim yoktu, sadece guldugumde burun ucumun dusmesinden rahatsizdim.. Emre beyde burun ucumla cok ugrastigini, simdiden harika gozuktugunu soyledi..Insallah zamanla sislerim indiginde dahada guzel olacak..
Emre beyi dusunuyorsan hic teretud etme derim canim..gercekden super bi doktor:82:
Senin burnunda ne gibi bir problem var cnm?
ben senin burnunu canlı canlı görmüş biri olarak söyliyim burnun çok güzel gözüküyo bencede istediğin gibi bi burun olucak 2 martta emrebeyi beklerken karşılaşmıştık.bende 3 martta ameliyat oldum.konuştuk ama hatırlarmısın bilmem:))
selin merhaba,ben senin burnunu canlı canlı görmüş biri olarak söyliyim burnun çok güzel gözüküyo bencede istediğin gibi bi burun olucak 2 martta emrebeyi beklerken karşılaşmıştık.bende 3 martta ameliyat oldum.konuştuk ama hatırlarmısın bilmem:))
Kim diyor size boşu boşuna yorum yapın diye. Sadece foto görmek için mi üye oldunuz siteye?
selam yağmurluk. Evet bana biri yorum yap diyor ve bu şekilde bir zorunluluk beni rahatsız ettiği için eleştiriyorum. Bu durum seni neden bu kadar rahatsız etti de bu duruma yorum yapma gereği duydun ben onu pek anlayamadım.
Ayrıca, diyelim ki sadece fotoğrafları görmek için üye oldum, bunun bir yasağı mı var? veya üye olurken, fotoğrafları yorum yapmadan göremezsiniz diye bir bildirimde bulunuluyor mu?
Boşu boşuna yorum yapmayın diye avaz avaz bağrılıyor, her forumda. Ama fotoğrafları görmek içn önce 10 foruma, sonra da dalga geçer gibi 25 foruma birden yorum yapılması isteniyor.
Belli ki sen bundaki mantığı çözmüşsün. Beni de bu konuda aydınlatabilirsen çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?