E_61 burun Estetiği Ameliyatı

25 mart'a verdiler. en erken tarih buymuş. aslında benim için baya bir geç ama yapacak birşey yok canım.

ablanızın doktoru da emre bey mi acaba?

cnm normalde bildigim kadariylan tamponlar 5gun kaliyorlar, bende 6 gun kaldi cunki 5inci gun pazar gunune rasliyordu:)

E-61 bnmde burnum 9 günlük daha sargılarım duruyor burnunu merak ettım benıde ekleyebılırmısın?

slm resimlerinizi görmek istiyorum aceba arkadaşlık göndersem kabul edermisiniz çünkü bende burun estetiği yaptırmak istiyorum bıraz araştırma yapıyorum yardımlarınız için teşekkürler.

merhabalar
ameliyatı ve sonrasını ne güzel anlatmışsın, yeni ameliyat olacaklar için çok faydalı bir konu olmuş bence.
ben de emre beye ameliyat olalı 1 hafta oldu. senin mesajını okuyunca sanki benim ameliyatımı anlatmışsın gibi geldi. benim ameliyatta seninki gibi nedenlerle çok uzun sürdü. şu anda benim burnumda oldukça kalkık ve şiş. yüzümdeki morlujk ve şişlik geçti ama burnum duruyor. senin fotolarını görebiilmem için beni arkadaş olarak ekleyebilir misin?
geçmiş olsun bu arada

Elimden geldigince ameliyat olacak olan arkadaslara yardimci olmaya calisiyorum bende, cok zorlu bir surec oldugunu biliyorum.. Hangi doktor, nasil bir burun vs vs.. Belki bir fikir olur diye actim konuyu, yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana..

Bu arada sanada gecmis olsun cnm..Benimde burnum ilk baslarda bana cok asiri kalkik geliyordu ama bandajlari cikardikdan sonra sanki hafif indi gibi veyada gozum alisti bilmiyorum:)) sisliklerim az canim cok sismedim ben zaten ameliyattan sonra..normalde bandajlar ciktikdan sonrada sisiyormus burun ben yine sismedim:)) bu konuda sansliyim cok sukur:) Morarmadimda ancak gozlerimn alti sanki biraz coktu ve hafif bi morluk var gibi eskiye ragmen..ama okadarda olcak herhalde:)) Ekledim canim seni, bakabilirsin resimlerime

Merhaba;

ben 22 şubatta ameliyat oldum ve şuan burnum o kadar şişki sağda daha fazla burun ucum şiş ve büyük, her gören eskiden daha iyiydi diyor, aynaya bile bakmak istemiyorum acaba bu sorunları yaşayan varmı lütfen bana yardımcı olun .....

cnm burun ucundaki sislik hemen herkeste oluyo zaten bide sag tarafın sismesi benimde sag sis ama cok fazla degil takma bu kadar insanların ne dedigine de cok takılma önemli olan senin begenmem zaten daha cok yeni düzelir zamanla...

canımmm çok geçmiş olsun fotolarını görmek istiyorummm fikrme etki edecekk kabul edermisin beniii:)

cnm gecmis olsun sanada, ayni tarihde ameliyat olmussuz..lutfen uzme kendini burdaki bircok arkadasin sisleri cok fazlaydi ama zamanla iniyor..Benim cok sukur oyle abartili bir sisim yok..yuzumde hic yok ama burnumda birazcik var ki okadarda olacak.. Sen kime olmustun canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…