E2 yüksekliği

Blondelf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
5
1
1
40
merhabalar
31 yaşımdayım. 20 aydır eşimle korunmuyoruz. adetlerim düzenlidir bazen iki gün önce ve sonra atar. ara ara doktora gittim ve sorun olmadığını söyledi. en son adetim 7 gün gecikti adet oldum ve ertesi gün yani 2. günü adetimin gittiğim doktor benden hormon testleri istedi. sonuçlarım TSH 2,76 LH 0,365 FSH 3,31 PROLAKTİN 17,63 E2 (ESTRADİOL) 125,2 sonuçlarım çok mu kötü yardımcı olabilir misiniz. amh testide yaptırdım fakat henüz sonucunu almadım. panikledim açıkçası.

canm merhabe Ih in cok dusuk ve E2 biraz yuksek cikmis. digerleri normal cikmis. E2 yuksekliginde kist olabiliyor diye biliyorm ben. Doktorun hormon sonuclarina bakmismiydi ??

canm merhabe Ih in cok dusuk ve E2 biraz yuksek cikmis. digerleri normal cikmis. E2 yuksekliginde kist olabiliyor diye biliyorm ben. Doktorun hormon sonuclarina bakmismiydi ??
canım doktorum baktı fakat net bir şey söylemedi amh a bakalım dedi aynı gün onun içinde kan verdim sonucu 10 gün sonra alıcam. kist falan daha önce muayenede çıkmadı ama bilemiyorum bende. çocuk için engel mi e2 yüksekliği çok üzüldüm açıkçası ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum. cevabın için çok teşekkür ederim

E 2 yuksekligi cocuk icin engel oluyor fakar cokta yuksek sayilmaz sinirin ustunde cikmis cnm.bazi kurler var arastir cnm dengelersin sorun etme..ama ih inda dusuk olmamasi gerek..doktor bey ne yazicak sa ona gore hareket edersin. gecmismolsun.cnm

E 2 yuksekligi cocuk icin engel oluyor fakar cokta yuksek sayilmaz sinirin ustunde cikmis cnm.bazi kurler var arastir cnm dengelersin sorun etme..ama ih inda dusuk olmamasi gerek..doktor bey ne yazicak sa ona gore hareket edersin. gecmismolsun.cnm
çok teşekkür ederim canım benim çok sağol

merhabalar : Yumurtalık rezervi durumunu adetlı- adetsız herhangı bir günde yapılan ultrasonografı ıle sag ve solda antral follıkullerı(3-9mm arasında yumurta kesecıklerı) sayarak belırleyebılırız. Ayrıca amh ve fsh hormon değerlerı de rezerv tayınınde kullanılan hormonal testlerdendır.Bazı kıstık yapılar estradıol düzeyınde yükselme yapabılır. Yapılacak ultasonografı ıle hormonal degerlerınız bırlıkte degerlendırılmelıdır. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…