E2 yüksek yardım!!!

Ayay4501

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
255
33
98
48
Merhabalar 36 yasındayım. Tüp bebek yaptırmak istiyorum.
Fakat bir sıkıntı var
amh 3.9, prolaktin 6.2, lh 7.5, fsh 7.1 fakat E2 değerim aşırı yüksek 139 çıktı.

bu tüp bebek tedavisinde engel mi? Yumurtalar boş çıkar dedi yaptıran bir arkadaş, yaşayan deneyimleyen ne olur yazsın allah rızası icin🙏🏻

Benim e2 değerim 360 tüp bebek tedavisine başlayacaktık bu değerden dolayı tedavi iptal oldu ilaçlar elimde kaldı doktor yumurtalıkta kist var ondan dolayı dedi bu ay başka doktora gittim kistin yok dedi değerlere baktırdım e2 aynı yaş 26
Amh 0.02 fsh 21

Fakat bir sıkıntı var
amh 3.9, prolaktin 6.2, lh 7.5, fsh 7.1 fakat E2 değerim aşırı yüksek 139 çıktı.

bu tüp bebek tedavisinde engel mi? Yumurtalar boş çıkar dedi yaptıran bir arkadaş, yaşayan deneyimleyen ne olur yazsın allah rızası icin🙏🏻
Adetin 3. Gunu mu baktirdin bu degerlere?

Benim e2 değerim 360 tüp bebek tedavisine başlayacaktık bu değerden dolayı tedavi iptal oldu ilaçlar elimde kaldı doktor yumurtalıkta kist var ondan dolayı dedi bu ay başka doktora gittim kistin yok dedi değerlere baktırdım e2 aynı yaş 26
Amh 0.02 fsh 21
Hangi doktorlara gittin? Yeni gittigin kist yok diyende e2 icin ne dedi? Tedaviye baslamıyorlarmı

Evet adetin 3. Günü
Adet zamani e2 degeri dusuk çıkar normalde. Ben tup bebek tedavisi alırken her muayene oncesi progesteron ve e2 degerine bakilirdi. Cunku yumurtlama var mi yumurta boyutu gelisiyor mu diye. Sizin bu deger yuksekse gorunen yumurta(lar) olabilir. Bu ay tup bebege baslamazlar. E2 degeri her ay degisecektir. Doktorunuz uygun tedavi yontemini uygulayacaktir endiselenmeyin. Belki duphaston gibi ilac verip adetinizi sokturup degerlerinizi kontrol edecektir. Bu tarz ilaclari hormonlari dengelemek amaciyla kullaniyolar.

Hangi doktorlara gittin? Yeni gittigin kist yok diyende e2 icin ne dedi? Tedaviye baslamıyorlarmı
Ankarada Serdar dilbaza gittim yeni gittiğim doktorda bingölde görevden dolayı gittim dim plus kullan dedi venaturanın dimini aldım birde Brüksel lahanası brokoli karnınahar haşlıyorum hergün D vitamini kullanıyorum omega 3 kril oil Formunda aldım

Fakat bir sıkıntı var

Önden gelişen folikül vardır yani yumurtalarınız eşit değildir boyutları ,kist olmayabilir onun için baskılama yapılıyor eşitlensin diye önce , sonra iğneye başlanıyor

Back
X