- 19 Aralık 2023
- 18
- 4
- 29
- Konu Sahibi Secret secret
Merhaba arkadaşlar doktor hormon testi çekti adetin 3.günü. E2 hormonun yani östrojen hormonumun düşük olduğunu söyledi bunu yükseltmek için ne yapabilirim bu durum çok moralimi bozuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başta sağlıklı beslenme hayıt tohumu duydum bir süre içtim ama daha içmedim galiba hatırladığım kadarıyla yumurta sağlığı için di bir araştırın googleye felan bakınMerhaba arkadaşlar doktor hormon testi çekti adetin 3.günü. E2 hormonun yani östrojen hormonumun düşük olduğunu söyledi bunu yükseltmek için ne yapabilirim bu durum çok moralimi bozuyor
Merhaba kac cıktı değerinizMerhaba arkadaşlar doktor hormon testi çekti adetin 3.günü. E2 hormonun yani östrojen hormonumun düşük olduğunu söyledi bunu yükseltmek için ne yapabilirim bu durum çok moralimi bozuyor
Merhaba 16 çıktı haziran ayında 33 iken aralık ayında yarı yarıya düşmüş durumda.Merhaba kac cıktı değeriniz
Başta sağlıklı beslenme hayıt tohumu duydum bir süre içtim ama daha içmedim galiba hatırladığım kadarıyla yumurta sağlığı için di bir araştırın googleye felan bakındA
İnşallah sağlığına kavuşur hayırlı evlat versin RabbimMerhaba dediğiniz tohumdan bulur içerim teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Birkaç diyetisyenden tavsiye aldım ona göre besinlerime ekleyeceğim inşallah
Benim de 24 çıkmış doktor düşük ya da yüksek demedi normalde kac olması gerekiyo acabaMerhaba 16 çıktı haziran ayında 33 iken aralık ayında yarı yarıya düşmüş durumda.
Onunla ilgili bir fikrim yok doktorunuza danışsanız daha iyi olur bir de adetliyken mi çekildiniz hormon testini?Benim de 24 çıkmış doktor düşük ya da yüksek demedi normalde kac olması gerekiyo acaba
Evet 3.günOnunla ilgili bir fikrim yok doktorunuza danışsanız daha iyi olur bir de adetliyken mi çekildiniz hormon testini?
15 sınır diye biliyorum bence hiç kendini strese sokma yine denk geldin mi sor tabi doktoruna. Çok yüksek olması da iyi değil düşürmek daha zor diye biliyorum ama ilaçlarla yükseltmek daha kolay. O yüzden seninkisi ideal bir ortalama olduğunu düşünüyorum. :)Evet 3.gün
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ❤15 sınır diye biliyorum bence hiç kendini strese sokma yine denk geldin mi sor tabi doktoruna. Çok yüksek olması da iyi değil düşürmek daha zor diye biliyorum ama ilaçlarla yükseltmek daha kolay. O yüzden seninkisi ideal bir ortalama olduğunu düşünüyorum. :)
Merhaba devlette kadın doğum doktorunda yaptırdım. Genelde aç karna adetin 2 ya da 3.günü bakılıyor.Merhaba devlette mi sağlık ocağında mı verdiniz kan tahlilini?
Çok teşekkürlerMerhaba devlette kadın doğum doktorunda yaptırdım. Genelde aç karna adetin 2 ya da 3.günü bakılıyor.