E2 hormonu

Secret secret

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
18
4
29
Merhaba arkadaşlar doktor hormon testi çekti adetin 3.günü. E2 hormonun yani östrojen hormonumun düşük olduğunu söyledi bunu yükseltmek için ne yapabilirim bu durum çok moralimi bozuyor :KK43:

Merhaba arkadaşlar doktor hormon testi çekti adetin 3.günü. E2 hormonun yani östrojen hormonumun düşük olduğunu söyledi bunu yükseltmek için ne yapabilirim bu durum çok moralimi bozuyor :KK43:
Başta sağlıklı beslenme hayıt tohumu duydum bir süre içtim ama daha içmedim galiba hatırladığım kadarıyla yumurta sağlığı için di bir araştırın googleye felan bakın

Başta sağlıklı beslenme hayıt tohumu duydum bir süre içtim ama daha içmedim galiba hatırladığım kadarıyla yumurta sağlığı için di bir araştırın googleye felan bakındA

Merhaba dediğiniz tohumdan bulur içerim teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Birkaç diyetisyenden tavsiye aldım ona göre besinlerime ekleyeceğim inşallah 🙏

Merhaba dediğiniz tohumdan bulur içerim teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Birkaç diyetisyenden tavsiye aldım ona göre besinlerime ekleyeceğim inşallah 🙏
İnşallah sağlığına kavuşur hayırlı evlat versin Rabbim 🙏

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-24-23-04-48-844_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2023-12-24-23-04-48-844_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 45
15 sınır diye biliyorum bence hiç kendini strese sokma yine denk geldin mi sor tabi doktoruna. Çok yüksek olması da iyi değil düşürmek daha zor diye biliyorum ama ilaçlarla yükseltmek daha kolay. O yüzden seninkisi ideal bir ortalama olduğunu düşünüyorum. :)
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🌸

X