E2 hormon değeri 9 ;(

ROSE-MOON

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
1.409
2.277
83
Merhaba arkadaşlar, hamilelik için doktora gittim yumurta tembelliği var biraz dedi. Hormon testlerinde fsb,kg ve proklatin,tsh normal değer aralığında ancak e2 hormonu normal değer aralığından çok düşük 9 normalde 21 ve üzeri olması yazıyor. Doktor bişey demedi ama bu durumda olan var mi akıl verin

E2 hormonu normal değerleri

• 0-12 yaş arası olan kişilerde: 2-18 pg/ml değerinde
  • 13-15 yaş arası olan kişilerde: 11-38 pg/ml
  • 16-50 yaş arası kişilerde normal değer: 30-119 pg/ml değerleri arasında
  • 50 yaş ve sonrası kişilerde ise normal değer: 10-35 pg/ml değerleri arasında
  • Gebelik döneminde olan bayanlarda ise bu değer: 10-35 pg/ml değerleri arasında olmalıdır.

bu konuyu açtıktan sonraki iki hamileliğimde düşükle sonuçlandı şimdi araştırılıyor bu hormonla alakası olabilir mi henüz bilmiyorum.

slm rose-moon
Bende 6 kez biyokimyasal gebelik yasadim .dr lar sagliksiz gebelikmis tekrar dene birinden biri saglikli olur tutunur dedi tup bebek merkezlerine gittim tup bebek adayi degilsin sen gebe kalabiliyorsun tutunma asamasinda sorun var onu biz tüp bebek tedavisiyle saglayamayiz dediler . pihtilasma cikti 5 gebeligim ise kan sulandirici igne aspirine ragmen düşükle sonuclandi velhasil 4 yilda 6 düsük 6 hüsran simdiyi sorarsan bir kiz bir erkek ikizlerim var 4 aylik. istanbulda Ali osman koyuncuoglu na gittim prednol kullandim intralipit serum kullandim ve ilk denemede tutundu ikizlerim sebep immunolojik yani bagisiklikla iliskiliymis prednolle baskilayip transfer yapildi belki daha onceki gebeliklerimdede prednol kullansaydim tutunacakti. eger seninde tekrarlayan biyokimyasal gebeliklerin varsa öncelikle éşinden ve senden yapilan kromozom analizi, hsg filmi,pihtilasma tetkiklerinde temiz ise İmmünolojik nedenler degerlendirilmeli nadir sebepler aslinda ama cok göz ardi ediliyor. okadar cok dr gezdim ki.bu arada kendimde dr um.cok ta arastirdim sana nacizane tavsiyem eksik olan tetkkklerini yaptirip duzgün bir dr bulman Rabbim kimseyi bu yolda yormasin.

bu konuyu açtıktan sonraki iki hamileliğimde düşükle sonuçlandı şimdi araştırılıyor bu hormonla alakası olabilir mi henüz bilmiyorum.
slm rose-moon
Bende 6 kez biyokimyasal gebelik yasadim .dr lar sagliksiz gebelikmis tekrar dene birinden biri saglikli olur tutunur dedi tup bebek merkezlerine gittim tup bebek adayi degilsin sen gebe kalabiliyorsun tutunma asamasinda sorun var onu biz tüp bebek tedavisiyle saglayamayiz dediler . pihtilasma cikti 5 gebeligim ise kan sulandirici igne aspirine ragmen düşükle sonuclandi velhasil 4 yilda 6 düsük 6 hüsran simdiyi sorarsan bir kiz bir erkek ikizlerim var 4 aylik. istanbulda Ali osman koyuncuoglu na gittim prednol kullandim intralipit serum kullandim ve ilk denemede tutundu ikizlerim sebep immunolojik yani bagisiklikla iliskiliymis prednolle baskilayip transfer yapildi belki daha onceki gebeliklerimdede prednol kullansaydim tutunacakti. eger seninde tekrarlayan biyokimyasal gebeliklerin varsa öncelikle éşinden ve senden yapilan kromozom analizi, hsg filmi,pihtilasma tetkiklerinde temiz ise İmmünolojik nedenler degerlendirilmeli nadir sebepler aslinda ama cok göz ardi ediliyor. okadar cok dr gezdim ki.bu arada kendimde dr um.cok ta arastirdim sana nacizane tavsiyem eksik olan tetkkklerini yaptirip duzgün bir dr bulman Rabbim kimseyi bu yolda yormasin.

Canım benim öncelikle ikizlerine rabbim uzun ömürler versin sağlıklı sıhhatli inşallah. Verdiğin bilgiler için çok sağol beni anlayan biri olması çok güzel. Kromozom analizi ve kan pihtilasmasi testleri için 5 aralıkta randevum var fakülte hastanesinde kan verecekmisim sonra sonuçları bekleyecez. Eğer bunların sonucunda birşey çıkmazsa dediğin diğer konu için doktorumla konuşacağım mutlaka. İnşallah senin bu yardımın benim çocuk sahibi olmama vesile olur. Tekrar çok sağol ne gerekiyorsa arastiracam.

cnm ikizlerine Allah uzun ömürler versin sağlıklı büyüt inş tez zamanda bizlerede nasip eder

ROSE-MOON K kelly_ mrb arkadaşlar. Konu eski ama bişekilde denk geldi sizlere sormak istedim. Sizde defalarca kayıp yaşamışsınız sanırım benim gibi. Bu 4. Kimyasal gebeliğim. Bi şekilde 400 e kadar katlanıyor hcg sonra düşüşe geçiyor. Artık hiç umudum kalmadı. Sonuncusnu bu ay yaşıyorum bunda iğne aspirin prednol kullanmama rağmen oldu. Sizinkiler tüp bebek mi. Zaten kolay gebelik elde edemiyorum oluncada böyle hüsran. Önerileriniz varsa duymak isterim

Yok canim tup bebek degil. Rahim filmi cekindim ondan sonraki ay hamile kaldim. Cleaxane 0.6 igne sabah aksam. Prednol degilde deltacortil sabah aksam. Folbiol benexol coraspirin hergun bi tane. Onlari hamile kalmadan da kullaniyordum. Simdi bir sbh aksam progestan fitil kullaniyorum. Henuz keseyi gorebildik cok yeni hamileligim durum ne olur bilmiyorum canim. Ama rahim filmi de onemli belki yerlestigi yerde sikinti olabilir. Insallah rabbim yardimcimiz olsun.

@selen21 bir de canim iki ay ust uste intralipid serum ve lenfosit asisi yapildi. esimden kan alip asi seklinde bana enjekte ettiler. Bagisiklik sisteminin kabul etmesi icin. Ankarada ozel bi hastanede. Hamile kalmadan once yapilmisti.

Daha önceki gebelikler kimyasalmıydı yoksa kese kalp atışından sonramı düşük yaşadın. Aslında tedavi aynı banada benexol folik asit aspirin gebelikten önce mutlaka dedi ama ben hiç kullanmadım. Clexan tek doz önerdi hcg 16 idi ilk baktıgımzda. Güzel katlandı başta ama aynı son.Verecek olan Allah tabiki ama birinden duyacagım bi umuda okdr ihtiyacım varki. Bi anda hamile oldıgunu ögreniyorun 1 hafta sürüyor keseyi göremeden kaybedyrm. Bu arada hayırla tamamlarsın inşallah gebeliğini, kucagına alırsın

Aslında sormak istediğimde o serumdu. Sanada yapıldı yani.ilk defa duyuyorum. Bende sebebinin immnljk oldugunu düşünüyorum çünkü. Serum dışardan alınıyo aşı eşinin kanından öylemi

Homosistein diye bi kan degerin yukselmemesi icin benexol folbiol kullanman gerek oncesinde. Dollenmenin saglikli olabilmesi icin coraspirin yine kullanman lazim. Ilk hamileligimde keseyi kanamam baslayinca bozulmus olarak gormustu dr. Sonraki 1750lerdeyken deger hizla geri dusmustu kimyasal. Sonra genetik testler pihtilasma testleri bagisiklik testleri yapildi. Kan pohtilasmasi cikinca gunde bi toz igneyle 0.6 keseyi gormustum ucuncude ama gelismedi dustu. Sonra bagisiklik icin serum ve asi yapilmisti. Sonunca hamileligimde 500e gelmeden deger dustu kimyasal oldu ama dr sagliksiz oldugunu soylemisti. Bu besinci hamileligim dedigim ilaclari igneleri saatli kullaniyorumm bol bol istirahat ediyorumm. Rabbim insallah benle kalmasini nasip eder canimm.
Vee dollenme oldugu surece bigun mutlaka bebegimiz olacaktir Allah buyuk ben inaniyorum.

Aslında sormak istediğimde o serumdu. Sanada yapıldı yani.ilk defa duyuyorum. Bende sebebinin immnljk oldugunu düşünüyorum çünkü. Serum dışardan alınıyo aşı eşinin kanından öylemi

Hastane serum eczaneden temin ediyoo intralipid. Beyaz kivamli soya fasulyeli bisey. Lenfosit asisi evet esinjn kanindan yapiyorlar onun dnasini vucudun tanisin diye yapiliyormus. Iki ay ust uste yapildi canim.

Cnm özel mesaj attım ama olmadı. Gebelik için yardımcı bişey kullanmadın dimi klomen falan. Bide hangi hastanede yaptırdın doktorun kimdi

Cnm özel mesaj attım ama olmadı. Gebelik için yardımcı bişey kullanmadın dimi klomen falan. Bide hangi hastanede yaptırdın doktorun kimdi

Gebelik icin bisey kullanmadim ama rahim filminden sonraki ay hamile kaldim. Interalipid serumu ve asiyi Ankara hrs hastanesinde yaptilar canim.

Öncelikle Rabbim isteyen herkese nasip etsin bayanlar bilmedigim için soruyorum bu E2 hormonu tam olarak neye sebep oluyor benim hormon testlerimdede E2 ve prolaktin yüksek çıktı ilaç verdi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…