Çok teşekkürler.forever living ve maca dedigin seyi nerden aldın?nerden duydun bunları?sagliga zararli degil degil mi?merhaba. işe yaradı tabi. bi ürün daha ekledim. forever livingten gin chia aldım. maca günde 1 adet. ada çayı sabah akşam 1 er fincan gin chia günde 2 tablet aldım. bebeğim şu an 4 aylık :)
Hayır canım zararlı değil. Besin takviyesi . Macayı gnc marka aldım eczaneden. Forever ı da üye oldum öyle aldımÇok teşekkürler.forever living ve maca dedigin seyi nerden aldın?nerden duydun bunları?sagliga zararli degil degil mi?
Bir arkadasindan mi üye oldun yoksa merkezlerini mi aradın?teşekkür ederim canım.Hayır canım zararlı değil. Besin takviyesi . Macayı gnc marka aldım eczaneden. Forever ı da üye oldum öyle aldım
Arkadaşım yardımcı oldu. İstersen sana özelden üyelik linkini atayımBir arkadasindan mi üye oldun yoksa merkezlerini mi aradın?teşekkür ederim canım.
Olur tabiArkadaşım yardımcı oldu. İstersen sana özelden üyelik linkini atayım
Ne zaman çıktıbu sonuclar birde yasin?Merhaba arkadaşlar konu çok eski ama benimde E2 8 çıktı çok düşük fsh 20 inir kürü denedim dahada düştü 5 olmuş bu ay ne yapmalıyım lüfen cevap
fsh her ay değişen bir hormon istersen yine tekrarla testini. tüp bebek tedavisine mi başlayacaksın. eğer ki öyleyse teste de gerek yok çünkü önemli olan ultrasonda ne kadar yumurta göründüğü.pardon yaşımıda sormuşsun 39 fsh yüksek e2 düşün çocuk olmuyor adetimin 3 günü yapıldı tahliller
Yumurta ya olmaz yada bir tane olur ..allah yardmcmz olsun cnm..bnmde düşük e2..nerde tedavi olcak sınEvt başlıyacağım ama e2çok düşükolunca yumurtlama oluyormu birkere kimyasal gebelik geçirdim hamile kalamadım yaşda var
Canim yumurtalar zayif ..büyümedi en son tedavide.tedavi iptal oldu..daha oncekindede yumurta erken catlamis dendi toplanamadi. Ilk tup bebek de kimyasslla sonuclandi...
Hadi yaa peki nasıl tuketicez tereyi yani sabah aksam aç karnına yarım demet gibi tuketsek yeterli olur muArkadaşlar benimde e2 çok düşüktü bi aralar 5 falan çıkıyordu... tere inanılmaz hormon calistiriyo arkadaşlar.. internetten araştırdım o ay bol bol yedim ve 38 e yukseldi e2... netten çok arastidim armut,kavun, tere,sogan ,sarmisak,tarçın şimdi hatirladiklarim... Bular inanılmaz calistiriyor hormonları tavsiye ederim
Hadi yaa peki nasıl tuketicez tereyi yani sabah aksam aç karnına yarım demet gibi tuketsek yeterli olur mu
Tamam canım çok sağol en kısa zamanda deniycem hem de tam zamanı terenin insallah iyi gelir :)Yok canım öyle değil yemeklerin yanında istediğin kadar yiyebilirsin salatalara koyabilirsin... Ben zaten çok severim her yemekte yiyorum istediğim kadar.... Sen de öyle yap bide önce ve sonra ölctur farkı goreceksin...