Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim düşüktü. Yükseltince hamile kaldım. Ama çok görülen bi durum değil sanırım. Bende kimseyi bulamamıştım o zamanE2 düşük benim benim gibi olan varmı veya bunu yukstip hamile kalanlar
Canim sen hamilesin suan demiBenim düşüktü. Yükseltince hamile kaldım. Ama çok görülen bi durum değil sanırım. Bende kimseyi bulamamıştım o zaman
Şu an değilim. Bu anlattığım olduğunda hamile kaldım aradan 2 yıl geçti şimdi tekrar düşünüyorumCanim sen hamilesin suan demi
Merhaba yukseltmek icin neler yaptınızBenim düşüktü. Yükseltince hamile kaldım. Ama çok görülen bi durum değil sanırım. Bende kimseyi bulamamıştım o zaman
İncir kürüMerhaba yukseltmek icin neler yaptınız
İncir kuru e2 yi mi duzeltti ve sut hormonu mu diyolar ne onj yukseltmedi miİncir kürü
Yuksek galiba ama zarari var mi bilmiyomkızlar adet günü e2 99 çıktı. Bu değer normal mi?
Peki kaç olmalı?Yuksek galiba ama zarari var mi bilmiyom
Sizin kaç çıkmıştı? Doktor kaç olması lazım dedi cnmYuksek galiba ama zarari var mi bilmiyom
Sizin kaç çıkmıştı? Doktor kaç olması lazım dedi cnm
[/QUOTEk
Benim 15 cok dusuk 25 besin altinda olmamasi lazim galiba ama 99 cok mu fazla bilmiyom sordunuz mu doktara
Sordum cnm intdende araştırdım, e2 30-400 arası normalmiş.Yuksek galiba ama zarari var mi bilmiyom