e vitamini ve selenyum

bugün doktora keçi boynuzunu sordum bilimsel bir kanıt yok dedi ama e vitamini ve selenyumu önerdi sipermleri hızlandırıyormuş ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum

Eşim günlük mönüsü :)

1. Cemre Tribulus (Demir dikeni)
2. L-arginine
3. E vitamini takviyesi (günlük 400 ui)
4. Fındık fıstık :)
5. Keçiboynuzu pekmezi
6. Keçiboynuzu kürü
7. Öğütülmüş keçiboynuzu (süte karıştıyoruz)
(Olsa turşunu da alacaz şu keçiboynuzunun ama yok :))

solgarın selenyum hapı var onu alın birde evon e vitamini draje şeklinde şeker gibi çigneniyor yutulmuyor. dr bize bunları verdi 3 milyondan 8.5 milyona çıktı inşallah sizede iyi gelir..

benim eşimde de hareket ve morfoloji problemi var. evicap 400 ıu tablet ve zinco kapsül günde bir adet kullanıyor. ayrıca kendi kullandığım folik asit tabletten veriyorum günde bir adet. ve tabi keçiboynuzu hem suyunu içiyor hemde kalan posa keçiboynuzlarını yiyiyor eşim. bizde 1 ayda sonuçlarda artış oldu. özellikle sayıyı çok arttırdı. hatta gebe bile kaldım ama düşük yaptım. selenyumu da duymuştum o da çok etkiliymiş. ama bizimki çok ilaç içiyor diye şu an onu kullanmıyoruz. internette bir doktor da yine sperm problemi için kuru incir, kuru kayısı, ceviz ve badem öneriyor. ayrıca mone tabletti sanırım yanlış olmasın öyle bir ilacın spermler üzerinde etkili olduğunu yazmıştı. birde çakşır otu çok iyiymiş.

kızlar çok teşekur ederim bilgilerinizi paylaştığınız için ama gerçekten siprmler hızlanıyormu bizim çünkü % 25 a olması gerekirken % 20 a.b yani bizim sipermler yavaş

L-arginine ne ben bilmiyorum.............................................................................................

bizimde eşimin Sperm sayısı iyi ama harekette biraz problem vardı Doktoru E vitamini verdi..
onu kullanıyor ama E Vitamini Biraz midesine Dokunduya şişkinlik yapıyo midesinde şimdilik vitamine ara verdi .. bunların yanında arısütü-polen -bal karışımı ve keçiboynuzu pekmezi yiyor..
selenyumunda spermlerin üzüerinde etkili olduğunu Duymuştum

selenyum ben kullaniyordum kotu tiroit antikorlari icin...biraktim igrenc bi kokusu ve tadi var.....mide bulandiriyo....kalan ilaclari esime icirim bari:))))))))

L-arginine ne ben bilmiyorum.............................................................................................

L-Argigine bir tür bitkisel takviye. GNC veya Solgar'ın internet sayfasında geniş bilgi bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…