E tıcaret

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahhhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahhhu

şafağımıza 325...
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
365
0
96
35
İstanbul
arkadaslar en cok okunan bolum oldugu ıcın burada dansmak ıstedım bır arkadasım bana gıttıgıdıyorda satıs yapmamı onerdı bu sayede e tıcaret yapabılır ve para kazanabılırsın dedı bu konuda bılgısı olan veya bu tarz bır ıs yapmıs olan arkadaslar varmı??? nasıl yapabılırım yanı daha dogrusu sermayeyı yanı satacak urunu nereden bulacagım 2. el olarak satacagım bır seyım yok ancak netten gıdebılecek kadar cazıp olacak bır sey satmam lazım bunuda nereden bulacagımı nasıl olacak bu ıss kafamı cokk kucalıyor su sıralar ınsanlar ıcın guzel bır ıs alanı olusturabılır aslında ozellıkle evde oturan bayanlar ıcın fakat nasıll???

kuşum bende hiç anlamam o işlerden ama netten gitti gidiyor sayfasına baksan tel. yazıyodur orda arayıp bilgi alsan CADIARZU

ben gittigidiyordan 8-10 defa alışveriş yaptım ve aklıma orada satış yapmak geldi.3 ürün listeledim listeleme ücreti olarak ürün başına 60 krş para alıyorlar ve bunu kredi kartından tahsil ediyorlar.satış yaptıktan sonra ise toplam tutarın üzerinden %10 kar alıyorlar kendilerine.ben aynı ürünleri 2 defa listelememe rağmen satış yapamadım açıkçası.yinede hevesini kırmak istemem.ama arada olan benim o ürünlere verdiğim paraya ve listeleme ücretine oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…