• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E-ticaret(İnstagram-Facebook)satış ortaklığı

antalya33

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Mart 2008
8
1
611
Antalya
İnstagram ve facebook üzeriden sponsorları reklamlar ile satış ortaklığı yapacağım ürün tedarikcileri arıyorum.Fakat hobi olarak yapılan ürünlerin ötesinde profesyonel olarak hazırlanmış ürünler arıyorum.Bazı arkadaşlar ev bütcesine ufak tefek katkı sağlamak istiyorlar ve günlük birkaç saat çalışmayla hobi amaçlı şeyler üretiyorlar,tamamen saygı duyuyorum ve kendilerine bol şans diliyorum ama benim aradığım hobi amaçlı biraz amatörce,evin elektrik,su faturası çıksın-kira çıksın-çocuğun mama veya bez masrafı çıksın tarzı çalışmalar değil aradığım.
İnstagram ve facebook sponsorlu reklam maliyeti yüksektir ve tam zamanlı çalışma gerektirir.Reklam maliyetleri bana ait olacak.Siz sadece üreteceksiniz ben satışını yapacam.Anlaşmalı olduğum kargo ile kapıda ödemeli ürünleri gönderebilirim.Elinizde hızlı ve karlı satılacak bir ürün varsa,sizin istediğiniz şartlarda çalışabiliriz.

Yani nasıl olcak anlamadim, benim bı sayfam var 4 5 bin takipcili onun reklamını mi yapacaksınız yoksa kendiniz ayrı bir sayfadan ürünleri mi paylasaksiniz ücret mi ödenecek ne kadar ödenecek daha açık yazın bence, ürünleri ürettim diyeyim size göndericem siz mi müşteriye göndereceksiniz , veya ürünleri toplu mu alacaksiniz

Yani nasıl olcak anlamadim, benim bı sayfam var 4 5 bin takipcili onun reklamını mi yapacaksınız yoksa kendiniz ayrı bir sayfadan ürünleri mi paylasaksiniz ücret mi ödenecek ne kadar ödenecek daha açık yazın bence, ürünleri ürettim diyeyim size göndericem siz mi müşteriye göndereceksiniz , veya ürünleri toplu mu alacaksiniz
Ürün nedir?Ürünleri kendinizmi üretiyorsunuz?

Back