- 30 Kasım 2023
- 6
- 0
- 23
-
- Konu Sahibi Mervveeeaksssooy
E devletten gelmiş olabilir "e tebligat" üzerinden bir kontrol edinizBen bi arkadaşımla ceza yedim jandarma tarafından ve evinize e tebligat gelicek felan dedi para cezası yedik ikimizde ama 10 gün oldu hala e tebligat evime ulaşmadı acaba ceza yazmamışda olabilir mi çünkü korkuttu bizi jandarma bidaha yapmayın kötü olur daha kötüsüde sicile işlenir felan dedi erkek arkadaşıma ise belki yazmam ceza ama niye böyle yapıyorsunız tarzı bişiler dedi bence yazmamıştır demi 10 gündür bekliyorum eve tebligat gelmiyor
Fiziki olarak gönderilmiyor diye biliyorum. E-tebligat olarak gelir.Yalnız e tebligatları çoğu zaman muhtarlara bırakırlar. Mahalleniniz muhtarlığına bir uğrayın isterseniz.
Fiziki olarak gönderilmiyor diye biliyorum. E-tebligat olarak gelir.
Bunu bilmiyordum. Sanki artık fiziki gönderim olmayacak ye uyarı okumuştum. Belki de büyükşehirler içindir dediğim.Fiziki olarak gönderiyorlar ilk etapta Bazen e-devlete düşmüyor. Benim faiz yemişliğim var bu yüzden. Muhtar arayıp haber vermemiş
Bunu bilmiyordum. Sanki artık fiziki gönderim olmayacak ye uyarı okumuştum. Belki de büyükşehirler içindir dediğim.
Tebligat gelmeden e devlete girilmiyor dedilerYalnız e tebligatları çoğu zaman muhtarlara bırakırlar. Mahalleniniz muhtarlığına bir uğrayın isterseniz.
Arabadaydık uygunsuz yakalandık jandarmayaTrafik cezası ise niye iki kişi birden ceza yiyor? Motora kasketsiz binme vs mi?
Tebligat gelmeden e devlete düşmüyorMuhtara uğrayın , e devlete bakın
O nasıl oluyor anlamadımKimlik kartınıza şahsi yazılmışsa anında e-devlet'e düşüyor trafik cezaları gibi diye biliyorum
Tebligat gelmeden e devlete girilmiyor dediler