E tebligat

Mervveeeaksssooy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2023
6
0
23
Ben bi arkadaşımla ceza yedim jandarma tarafından ve evinize e tebligat gelicek felan dedi para cezası yedik ikimizde ama 10 gün oldu hala e tebligat evime ulaşmadı acaba ceza yazmamışda olabilir mi çünkü korkuttu bizi jandarma bidaha yapmayın kötü olur daha kötüsüde sicile işlenir felan dedi erkek arkadaşıma ise belki yazmam ceza ama niye böyle yapıyorsunız tarzı bişiler dedi bence yazmamıştır demi 10 gündür bekliyorum eve tebligat gelmiyor

Kimlik kartınıza şahsi yazılmışsa anında e-devlet'e düşüyor trafik cezaları gibi diye biliyorum

E devletten gelmiş olabilir "e tebligat" üzerinden bir kontrol ediniz

Yalnız e tebligatları çoğu zaman muhtarlara bırakırlar. Mahalleniniz muhtarlığına bir uğrayın isterseniz.

Trafik cezası ise niye iki kişi birden ceza yiyor? Motora kasketsiz binme vs mi?

Fiziki olarak gönderiyorlar ilk etapta Bazen e-devlete düşmüyor. Benim faiz yemişliğim var bu yüzden. Muhtar arayıp haber vermemiş
Bunu bilmiyordum. Sanki artık fiziki gönderim olmayacak ye uyarı okumuştum. Belki de büyükşehirler içindir dediğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…