e postama ulaşamıyorum yardım

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.857
198
evet kızlar biraz önce kk ne giremedim bende şifremi değiştireyim dedim. e postana şifre gönderdik dediler. ne zamandır da girmiyorum bir türlü giremedim e postama en sonunda sizin güvenliğiniz için fln dedi bi bilgiler çıktı benle alakası yok bende değiştirdim bilgileri.

şimdi bir giriyorum hesabın benle alakası yok. ne yapcam ben

Bi yarım saat önce aynısı banada oldu KK girmek istediğimde ben şifreyi giriyorum o atıyor başa dönüyor sonradan düzeldi.

Şifremi unuttum diyince, o hesabını açarken kullandığın diğer hesabına mail atıyorlar. Gelmedi mi bu mail?

yok başka hesabım telefona şifre geldi yazdım girdim başka profil ama kullanıcı adı bana ait bilgiler bana ait değil

offf nasıl çözücem yani kısacası ben başka kızın hesabına girmiş oldum ben,im hesap ortada yok böyle bir hesap yok diyor

nasıl başka profil? canım atıyorum, kırmızıprenses@perimail.com, kırmızıpreses senin hesabınsa o senindir zaten; biri hackleyip profilini değiştirmiştir. Gir düzenle herşeyi değiştir şifreni...
Yok senin için önemi olmayan bir hesapsa, kapat gitsin zaten. Yeni hesap al.

önemli olmazmı banka ekstreleriş fln hep ona gelir

örn benim kırmızı prenses içine giriyorum doğum günüm bilgiler hiçbişey bana ait değil gelen e postalar yok
yani benim değil sanırım yanlış güvenlik doğrulaması yaptım düzeltemiyorum

bence bir dene; gir mesela intenet bankacılığına, dekont iste...mailine gelecek mi bir bak..gelmiyorsa evet hata vardır. Belki de dediğim gibi, biri girip eski mailleri falan silmiştir.

bence bir dene; gir mesela intenet bankacılığına, dekont iste...mailine gelecek mi bir bak..gelmiyorsa evet hata vardır. Belki de dediğim gibi, biri girip eski mailleri falan silmiştir.

offff internet özürlüyüm ben yaaa oraada örneğin m....@hotmail.com bilgilerini doğrula dedi bende doğruladım ama o m değilimki ben

Kız sen olmasan niye şifre sana gelsin yaw Allah Allah benim de kafam karıştı şimdi.

tatlım orada 555 li bir numara çıktı doğrula dedi bende güvenlik için diye kendi numaramı 532 girdim. tmm bilgileriniz düzeltildi dedi. sonra adım da yazdı bir girdim o ben ben değilim artık

güvenklik ayağıyla postam elimden gitti anlıcan

Güvenlikte 555 li bir numara çıktıysa mailiniz hacklenmiştir.

evet 555 li çıktı anlıcan benim hesap gitti neyse kardeşime yenisini açtırcam ben pek anlamam

Geçmiş olsun o zaman çalınmış,aslında açması basit netten hotmail.com yazın sizi çıkan sayfaya yönlendirecek oturumu aç kısmı var mavi ve büyük hafrle onun altında hesabınız yok mu kayıt olun diyor oradan yapabilir siziniz.

teşekkür ederim. bankalarda fln bilgi değiştirmek gerekecek ama sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…