e-öğrenmede sorular ve cevapları açıklandı

huzurum02

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
686
8
316
İstanbul
Baktınız mı sizde doğrularınıza...

Cevapları almıştım ben. Baktım hesapladım. Ortalamalarım Muhasebe uygulamaları 60, Yön. ve Org.63, Kamu maliyesi 64, ınk.Tarihi 55, ıstatistik 72, Ticaret Hukuku 37, ıktisat teorisi 42 gelecek... Ticaret huku ile iktisatı büte kalsın diye çalışmamıştım zaten. Sürpriz olmadı. Alttan Matematik dersim var. Yetiştiremediğim için cevapları alamamıştım bu dersten. Hatırladıklarım içinde kesin doğru 10 tane. Umarım hatırlamadıklarım arasında da 1-2 doğru çıkarda bu stresim biter. Hepinizin umarım sonuçlar istediğiniz gibi olur...

Son düzenleme:
ben cok mutluyum genel matematıkten yaptıklarımı hatırladıgım kadarıyla baktım kesıın 14 net var bda bana yetıyor sonunda gecıyorum 3 seneydı cunkı bu yıl cok calısıyordum temelımde yoktu o yuzden daha zordu ama oldu karacan kursuna gıtmıstım bu yıl 2 sınfıtanda 4 dersım var ama ıkt teorısı ve muh uyg kesın gectımde tıc ıle ıstatıs kalır dıye dusunuyorum henuz onları kontro etmedım ama umarım bırını daha gecerım tek dersle bute hazırlanırım

e öğrenme yi açıp tc kimlik no sunu girdikten sonra fakülte seçtiğiniz bölümde sınav sorularını seçiyorsunuz. Gerisini görürsünüz zaten. En son yıl sonu sınavlarını seçince karşınızda... Fountain çok sevindim canım...Dilediğin gibi olur inş...

bende bugun baktim sorulara muh. uyg 63 ,yön org 60 , ikd teorisi 63 , kamu maliyesi 47 ( vize 70 o yüzden yetiyo fazlada calismamistim) , atatürk ink 53 , istatistikten 35 ( allahim ins bikac dogru daha cikar ( ) ticarek hukuku berbat ötesi 0 cektim galiba hep yanlis devam edemedim bakmak bile istemedim , alttanda genel muhasebe vardi oda 53 (vizem 73 Allahima bin sükür kurtuldum bu derstende ) notlarim bu sekilde gelcek bikac fazlada olabilir hatirlamadiklarimda var belli olmaz sinifi gectim orasi kesin ama büte kaldim maalesef

Son düzenleme:
Arkadaşlar e-öğrenmede ingilizce sorularının cevaplarının neredeyse tamamı yanlış verilmiş...Haberiniz olsun..

bende diplomamaı alıyorum galiba 14 doğru gereken dersimden şüpheliydim kötü geçmişti ama 17 doğru hesapladım
inşallah yalnış hesaplamamışımdır ve bu iş tamamdır çok mutluyummmmmmmmm

kızlar ya bişey sorcm aiit c kitapcıgnn soruları var acaba cevap anahtarında bi yanlşlık olmasın a kitapçıgnn mı var ki

kızlar sayfayı kapatıp açtım bu sefer a şıkkı yazıyo ve işaretledigim soruları karşılaştrdm degişik sıklar var şimdi düzeldi uyuz oldum

kızlar ya ben 3 dersten kalcam galiba tam hatlamıyorum cevplarımı ama büyük ihtimal öle ben üzt sınıfa geçemiycekmiyim şimdi btnlemeye girip geçsem 2snden falan :bbo: ben bu sistemi çözemedm gtti 4 seneye çözerm inşlh

üst sınıfa geçebilmen için canım alttan en az 2 dersin olmalıı eğer 3 dersin kalırsa geçemiyosun.Bütünleme de vermeye çalış canım benm de öle oldu alltan 2 dersimle üst sınıfa geçtim umarım veririzz :Saruboceq:

yani bütünlemeden sonra en fazla 2 ders kalmalı dime bütünlemedende kalırsam kalıyorum btnlemeye grncede vize ve btnleme notu hesaplancak dime finalde olduğu gibi..Geçeriz inşlh yaa hep 1 ya da 2 soruyla kalıyorum :S

benimde arasınav notlarım güzeldi yılsonu sınavı için sıkı çalışmadım dah doğrusu hiç denecek kadar az çalıştım 3 dersten büte kalıyorum 2 kesin 1 şüpheli cevapları almıştım ama acele ederken karıştıdım sanırım 1 dersi :umursamaz:

bende maliye 3 deyim ve idare hukukum büte kalacak galibaaa.hadi bakalım hayırlıısı kızlarrr :teytey:

ben cevaplara bakınca hatırlıyorum... bir kenara yazabilene helal olsun vereliniortak

slm kamu son sınıfım yıkıldım rresmen tek dersten bir soruyla bütünlemeye kalıyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…