- 7 Ocak 2024
- 1.049
- 335
- 43
- 27
- Konu Sahibi annelikyolunda4
-
Ee ben göremem miDoktora gidiyor
Yok ikili test sonucumduRaporlarım bolumune de bir bakabilirsiniz. Ultrasonsa rontgen gibi biseyse Radyoloji Goruntulerim bolumde de olabilir.
İkili / üçlü test vs yaptırdınız sanırım o grafik enabızda çıkmıyor diye biliyorumEe ben göremem mi
Ne sonucu bu? Kan verdiyseniz tahlillerim kısmına bakınız. Mr ultrason röntgen vb radyolojik görüntülerim kısmında çıkar. Bazen raporlar görünmez sadece görüntü görünür ya da tam tersi rapor yazısı olup görüntü olmayabiliyor.Sonuca nasıl ulaşabilirim
İkili test sonucum tahlillere baktım sonuç kısmında rapor ektedir yazıyorNe sonucu bu? Kan verdiyseniz tahlillerim kısmına bakınız. Mr ultrason röntgen vb radyolojik görüntülerim kısmında çıkar. Bazen raporlar görünmez sadece görüntü görünür ya da tam tersi rapor yazısı olup görüntü olmayabiliyor.
Hmm bazı arkadaşlar burda paylaşıyor ama bilemedimİkili / üçlü test vs yaptırdınız sanırım o grafik enabızda çıkmıyor diye biliyorum
Üstüne tıklayınca yazı görünmüyor mu yaniİkili test sonucum tahlillere baktım sonuç kısmında rapor ektedir yazıyor
Enabızdan mı paylaşıyorlar ben görmedim hiç, grafik halini doktor atmıştı banaHmm bazı arkadaşlar burda paylaşıyor ama bilemedim
HayırÜstüne tıklayınca yazı görünmüyor mu yani
Evet grafik şeklinde değildi ama burda soran bir iki kişiye denk gelmiştimEnabızdan mı paylaşıyorlar ben görmedim hiç, grafik halini doktor atmıştı bana
Doktora gidin o zaman mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?