Bulamiyorum onu ya e nabizda filan yazmaz mi gittigim hast adi yaziyor.E nabiza hemen dusmez 1 haftaya düser. Dosya nosu size verilen barkodda yazar
Benim bildiğim doktor baktıktan sonra düşüyorMeraba bilen yardimci olabilir mi ben dun hormon testi ve gebelik testi yaptirdim 18inde cijar yaziyordu kagitta hala e nabizda biso yok. Haat aradim google dan hast adi girip bakin dedi girdim dosya no istedi nerden bulabilirim doaya no veya nasil bakcam sonuclara cok merak ediyorum lutfen cevap verin ☹❤
P.tesiyi beklicez ozamanBenim bildiğim doktor baktıktan sonra düşüyor
Benimde ultrason görüntüleri düşmedi daha anlamadım bende çok öncekiler var çarşamba günü olan yokP.tesiyi beklicez ozaman
Nasil baktiniz nettenBen de sağlık ocağında yaptırdım iki kez hemogram ve hcg sabah yaptırdım akşam üzeri çıktı. Yani sisteme girmediler demek ki. Her yerin ayrı oluyor uygulaması. Ama tahlil yapan birim adıyla da girip baktım internettrn dosya numarası filan istenmedi.
Tahlil sonuclari gen tr diye bir yer yönlendiriyor sizi zaten.Nasil baktiniz netten
Dosya no istiyor bana bakabilir misiniz guvensem size. Ozelden tc atsamTahlil sonuclari gen tr diye bir yer yönlendiriyor sizi zaten.
Atma canım. Demek ki sehirden şehire değişiyo. Ben yalovadayım.Dosya no istiyor bana bakabilir misiniz guvensem size. Ozelden tc atsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?