Arkadaşlar merhaba, öncelikle söylemek isterim ki 10 seansı geçmiştir elight ile lazer yaptırmam.. deneyimlerimi direk olarak aktarıyorum:
1. kesinlikle modern ağda yöntemi. her seans sonrasında tüyler tekrar çıkar ve bir hafta sonra da dökülmeler başlar. hepsi dökülür nerdeyse, bir sonraki seansa kadar da bir kısmı tekrar çıkar... 10. seansımda dahi aynı şey oldu ve
SONUÇ: seansı geciktirdiğinde anlıyorsunki tüm tüyler geri geliyor !!!
2. tüy ne kadar çoksa o kadar acıyor. Emla krem bir miktar işe yarıyor. eczanelerde bulabilirsiniz 65 lira gibi bir fiyatı var, devasa acınız varsa kullanın, psikolojik olarak rahatlıyor insan en azından...
3.
AMA bu epilasyona başladığımdan beri o kadar rahatım ki; tüy konusunda hiç bu kadar rahat etmemiştim. Çünkü geç çıkıyor ve tüy dökülüp yine çıktığında hemen jiletle alıp kendimi dışarı atabiliyorum... ve gerçek şu ki; lazer olmaya devam etseniz bile jilet yüzünden tüyler kalınlaşıyor...
4. bende koltuk altı ve genitalde kararma yaptı
sinirlerimi bozdu bu durum. ama bir arkadaşım daha gidiyor onda böyle bir etki yapmadı, yani cilde bağlı sanırım ve tabi kişiye bağlı olarak tüylere etkisi de değişebilir.
Bence lazer yaptırılacaksa alexandrite ile yaptırılmalı...