• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon E-light Epilasyon Sistemi

Cansuu84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
12
0
86
İstanbul
Herkese selamlar :61: İstanbul bahçelievlerde güzellik merkezinde epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. 2 gündür kadınlar kulubündeki epilasyon hakında yazılanları okudum ve kafam karıştı açıkçası. Bu E-light epilasyon hakkında bilgisi olan varmı acaba? Gideceğim yerin internet sayfasında konuyla alakalı şöle bi yazı var ;

"Salanumuzda kullanılan epilasyon sistemi e_light epilasyon sistemidir. Gittikçe artan bir insan kitlesi istenmeyen tüyler için tüy dökücü krem yerine e_light epilasyon uygulaması istenmeyen ince ve kalın tüylerden müzdarip olan pek çok insanın rahatlaması ve kendine güven gelmesi sağlanmıştır.son kuşak teknolojiler e_light epilasyon uygulamalrında mükemmel sonuçlar edilmesi sağlamıştır. e-light epilasyon seçilebilir dalga boyunda (400-1200 nm arasındaki)ışığı kullanarak yüksek enerjili atışlar yapabilen cihazlardır. E-light sistemlerinde dalga boyunun seçilebilinir olması değişik bakım seçeneklerine olanak sağlar. Böylelikle aynı cihazla tüm cilt ve kıl tiplerine mükemmel sonuç vermesi amaçlanmıştır."

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler :71:

ben de e-light' la ilgili bilgi almak istiyorum. özellikle izmir' de e-light uygulaması yapan yerlerde bunu yaptıran arkadaşlar varsa tavsiyelerini almak isterim

kızlar ben de bu e light ı merak ediyorum. kullanan varsa lütfen tecrübelerini yazsın. alex ile başladım ama çok fazla sivilce yaptı. değiştirmek istiyorum.

Arkadaşlar bende bu konuda bilgi almak istiyorum ben bi merkeze gidip ilk seansımıda yaptırdım makinanın adına e lıght HD 1200 mu ne dediler ama ıpl tarzı ben devam edicem ama kesin çözüm mü çok merak ediyorum gittiğim merkezde ısrarla kesin çözüm dediler

araştırmalarıma göre ıpl tarzı olduğu için kesin çözüm değilmiş. bana yine alexsandrite yolları göründü kızlar.

bende bu cihazla başlamayı düşünyrm lütfen başladıysan sonuclar hakkında bilgi veririmsnz:(

Oldukça geç gördüm mesajınızı özür dilerim 2 .sransımada gittim bazı bölgeler ilk seanstan sonra dökülüp tekrar çıkmadı ama bazı bölgelerede hiç etkî etmedi zamanla dediler bakalım sana tam sonucu yazmam 1 yılı bulur şimdilik memnunum :)

zeynep benimde ilk seansım oldu. bende şimdilik gayet memnumum bakalım ilerleyen zamanlarda anlayacağız bu arada senin cihazında mı 2012 hd e-lihgt başlıklı olan mı

ben de bu cihazla başlayacağım. yarın gideceğim işte. bakalım nasıl olacak. hormonal ve gebelik vs. durumları dışında kolay kolay çıkmayacağını söylediler bana fakat bilemiyorum tabi. çok fazla insan var bu cihazla yaptıran. önceden ıpl denen cihazla yapmıştı ve olduğu gibi geri döndü. faydasını göremedim ben onun. inşallah bundan bi sonuç alırım.

benim dökülmelerim çok ii arkadaşlar 1. senasım olmasına ragmen tabıkı önemli olan dökülmesi kadar tekrara çıkmaması umarım sonuc alıırm:(

Bu seansımda yeni gelen cihaz olarak E lıght lazere girdim yine IPL yan ürünü gibi bişey.
İnce açık renk tüyleri görmek için kullanılıyor. acı eşiği normal IPL göre daha az 1 önceki seansımda IPL girmiştim ..
başlığı diğerinden daha küçük yapılışı ise yine aynı diğer lazer gibi.

Daha dün gittiğim için dökülme azalma başlamadı bir kaç gün sonra o detayını da yazarım :34:

benim gittiğimde elight cihazmış netten cihazın resmini buldum özelliklerine baktım.elight olan normal ıpl ye göre daha iyi sonuç veriyormuş.daha derine ulaşıyormuş ışık ayrıca ışıgın gücü normal ıplden daha fazla olabiliyormuş .ama acı konusunda elight daha cok canımı yakıyo benim.iki farklı merkeze gidiyorum ben birinde tüm bacak birinde koltukaltı genital yaptırıyorum.tüm bacak normal ıpl o acımıyo bitti diyo kız mesela ben hadiya filan oluyorum ama elight ile gittigim yerde artık bitsin bian önce diye nefesimi tutuyorum resmen :) 3 er seanslık sonuclara bakcak olursak bnce elight daha etkili döküyo.

Arkadaslar mrb
Ben de dun basladim e light'a. 10 gun sonra dokulmeye baslar dedi uygulayan uzman. tamamen hic bir cihazda bitmez tek tuk kalir dedi yani 4 -5 tane falan. 4.seanstan sonra da azalma baslar dedi.
Aci ise neredeyse yok. Agda daha cok aciyor. Umarim memnun kaliriz :)
Gelismeleri yazacagim insallah.

e-light ile 6.seansım bitti o kadarda etkili değil bence. özellikle de genitalde hala çok kötü çıkıyor. üstelik bikini bölgesi dahilken şimdide orası dahil olmaz dediler ne saçma :S araştırmadan başlamayın derim bence :47:

Arkadaşlar merhaba, öncelikle söylemek isterim ki 10 seansı geçmiştir elight ile lazer yaptırmam.. deneyimlerimi direk olarak aktarıyorum:
1. kesinlikle modern ağda yöntemi. her seans sonrasında tüyler tekrar çıkar ve bir hafta sonra da dökülmeler başlar. hepsi dökülür nerdeyse, bir sonraki seansa kadar da bir kısmı tekrar çıkar... 10. seansımda dahi aynı şey oldu ve SONUÇ: seansı geciktirdiğinde anlıyorsunki tüm tüyler geri geliyor !!!
2. tüy ne kadar çoksa o kadar acıyor. Emla krem bir miktar işe yarıyor. eczanelerde bulabilirsiniz 65 lira gibi bir fiyatı var, devasa acınız varsa kullanın, psikolojik olarak rahatlıyor insan en azından...
3. AMA bu epilasyona başladığımdan beri o kadar rahatım ki; tüy konusunda hiç bu kadar rahat etmemiştim. Çünkü geç çıkıyor ve tüy dökülüp yine çıktığında hemen jiletle alıp kendimi dışarı atabiliyorum... ve gerçek şu ki; lazer olmaya devam etseniz bile jilet yüzünden tüyler kalınlaşıyor...
4. bende koltuk altı ve genitalde kararma yaptı :@ sinirlerimi bozdu bu durum. ama bir arkadaşım daha gidiyor onda böyle bir etki yapmadı, yani cilde bağlı sanırım ve tabi kişiye bağlı olarak tüylere etkisi de değişebilir.

Bence lazer yaptırılacaksa alexandrite ile yaptırılmalı...

Back