• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

e-kitap okuyucu almaya niyetlendim!

drceviz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
15
0
36
Edirne
e-kitap okuyucu aolmaya niyetlendim, sony favorim olduğu için sony düşünüyorum.acaba kullanan var mı?
hangisini tavsiye edersiniz?:44:

amazon'un kindle'ını da çok metheden var.. naaptınız, aldınız mı merak ettim? benim de niyetim var, 1000i aşkın kitabım vardır, tümü babamın evinde kaldı... daha da alacak halim kalmadı artık, ben de bir kindle edinip istediğim kitabı istediğim zaman okuyabilmek istiyorum...

yaa kızlar,şu kitap okuyucular hakkında biraz bilgi verir misiniz?
sadece bir keresinde ,otobüste giderken birinde gördüm:26: yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler....

Arkadaslar esim bana Amazon un Kindlle'i almis...
Gordugumde sahteden cook sevinmis gibi yaptim ama ben kitabin kendisini hissetmeyi tercih ederim(diye dusundum)

Su an kullaniyorum ve muhtesem fikrim tamamen degisti... Elinizde kitap varmis hissi var... Ekran harika kitap gibi gozunuzu kesinlikle rahatsiz etmiyor...
Ben yatakta kitap okurken cok zorlaniyordum elim uyusuyordu yine kindlle yatakta okumak coook rahat...
Sayfayi cevirmek ayrica bi rahatlik...
Kesinlikle tafsiye ederimmm...

Ben de araştırıyorum şu anda. Evet kitabın kendisinden ben de vazgeçmek istemiyorum ama evde bir süre sonra bize yer kalmayacak yani... Bir de dergi okumak için de kullanabileceğim bir şey istiyorum çünkü dergileri de saklamak zor oluyor.

bende istiyorum ama elimdeki okunmamış kitapları bitirmeliyim önce

Back