e ehliyet sinavina giren veya girecek olan var mi

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
Merhaba kizlar bn bu sene ehliyete yazildim e sinavin dha avantajli oldugu soylendi bnde onu tercih ettim en azindan gecemezsem 1 2 hfta icinde tekrar girebiliyormusum normalde 11 subat sinav tarihi ama bugun kursla gorustum e sinavlar dha sonra olck denildi. Netten de bsey bulamadim aranizda girecek olan var mi yada bilen. E sinav yazili sinava gore dha mi zor acaba bilginiz varsa yardmci olabilirseniz sevinirim

İlk defa duyuyorum. İnsallah gecersin

Ehliyet sınavından kalmak zaten cok cok zor neden e sınava yazıldınız ki? Ehliyetin e sınavı olduğunu ilk defa duyuyorum. E sınavlar genelde yazılılara gore daha pahalı olur ve kalırsan evet sonra da kısa zamanda girebiliyorsun ancak zaten ehliyet sınavı bebek oyuncağı bence gereksiz olmuş..

E sinav da sure 10 dk daha kisa bu da birsey degistirmez zaten normal test sinavlara alisiksaniz 15 dk da bitirir cikarain tek fark bilgisayardan sinava giriyorsunuz kalem ile degil .

Fiyat konusunda bi farklilik yok sonucu 1 saat icinde ogrenebiliyoruz ve artk cogu yerde bu sistem gecmeye basladi bnde terch ettm hayrlisi olsun artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…