e ehliyet sinavina giren veya girecek olan var mi

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
Merhaba kizlar bn bu sene ehliyete yazildim e sinavin dha avantajli oldugu soylendi bnde onu tercih ettim en azindan gecemezsem 1 2 hfta icinde tekrar girebiliyormusum normalde 11 subat sinav tarihi ama bugun kursla gorustum e sinavlar dha sonra olck denildi. Netten de bsey bulamadim aranizda girecek olan var mi yada bilen. E sinav yazili sinava gore dha mi zor acaba bilginiz varsa yardmci olabilirseniz sevinirim

İlk defa duyuyorum. İnsallah gecersin :KK66:

Ehliyet sınavından kalmak zaten cok cok zor neden e sınava yazıldınız ki? Ehliyetin e sınavı olduğunu ilk defa duyuyorum. E sınavlar genelde yazılılara gore daha pahalı olur ve kalırsan evet sonra da kısa zamanda girebiliyorsun ancak zaten ehliyet sınavı bebek oyuncağı bence gereksiz olmuş..

E sinav da sure 10 dk daha kisa bu da birsey degistirmez zaten normal test sinavlara alisiksaniz 15 dk da bitirir cikarain tek fark bilgisayardan sinava giriyorsunuz kalem ile degil .

Fiyat konusunda bi farklilik yok sonucu 1 saat icinde ogrenebiliyoruz ve artk cogu yerde bu sistem gecmeye basladi bnde terch ettm hayrlisi olsun artk

X