E devletten ne yapılıyor? Kayıt için neler yapmalı?

Tiramisu35

♥♥♥Yavrularım♥♥♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
5.603
4.208
hanımlar merhaba,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yanlış birşey yapmayalım... Sonuç sayfasında e devletle ilgili birşey söyleniyordu e devletten kayıt olmuyor diye okudum bir yerde sonra... Benim bildiğim 25inde önce internetten ön kayıt yaptıracağız sonra da gerekli şeyleri temin edip yakınımızdaki aöf bürosuna gidip kaydımızı yaptıracağız,doğru mu? Bir de ilk gün çok mu yoğun olur aöf bürosu ? Malum çalışıyorum ya çabuk halletmek istiyorum işimi?

hanımlar merhaba,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yanlış birşey yapmayalım... Sonuç sayfasında e devletle ilgili birşey söyleniyordu e devletten kayıt olmuyor diye okudum bir yerde sonra... Benim bildiğim 25inde önce internetten ön kayıt yaptıracağız sonra da gerekli şeyleri temin edip yakınımızdaki aöf bürosuna gidip kaydımızı yaptıracağız,doğru mu? Bir de ilk gün çok mu yoğun olur aöf bürosu ? Malum çalışıyorum ya çabuk halletmek istiyorum işimi?
E kayıt yok.25 de başlıyor önce üniversitenin web sitesinden ön kayıt yapacaksın sonra harç yaptırıp büroya gidip kayıt olup aynı gün kitaplarını alacaksın.

Sanırım 25infe açılacak kayıt sayfası değil mi, çünkü şu an bilgi alma amaçlı bakmak istedim ama link bulamadım

İlk gün çok mu yığın olur acaba

Çocuk Gelişimi inş..

Hayırlı olsun hepimize.Ben bugün vakıf banka gittim en azından parayı yatırayım dedim yarın da kayıt işlemlerini halledecektim sistem daha açılmamış dediler yani kayıtlar başlıyor 25inde zaten illa parayı da mı 25inde yatırmamız lazımdı?vakıf bank bana çok uzak bir yerde ters geliyor açıkcası aöf bürosu uzak kalıyor yarın da çalışıyorum oğlumun kursu da var hepsini nasıl başarıcam hiç bilmiyorum

İlk sınavlar kasımda dimi? Bebeğim 4.5 aylık olucak o zaman. İnş sorun çıkmaz.

İlk sınavlar kasımda dimi? Bebeğim 4.5 aylık olucak o zaman. İnş sorun çıkmaz.
Sanırım kasımda. Bebeğiniz yeni mi doğdu ? Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Biraz zorlanacaksınız ama sonra rahat edersiniz.

Bugün kayıt yaptırdım ama telden nasıl çıktı alıcam bilemiyorum. Bide şifre almak için uğraştım alamadım. Kaydınız başarılı oldu yazdı ama içime şüphe düştü. Birde kayda sadece internet kaydı bide diploma mı gitcek? Tabi banka dekontuda..

Bugün kayıt yaptırdım ama telden nasıl çıktı alıcam bilemiyorum. Bide şifre almak için uğraştım alamadım. Kaydınız başarılı oldu yazdı ama içime şüphe düştü. Birde kayda sadece internet kaydı bide diploma mı gitcek? Tabi banka dekontuda..
Bu benimde kafami karistiran soru
Kaydimi evde mi yapsam internet cafede mi yapsam kararsiz kaldim
Evde kaydimi yaptim diyelim
Internet kafeye gittigimde o cikartilacak belge dokumanlarini orada gorebilme imkanim var mi

bulca bulca

Bu benimde kafami karistiran soru
Kaydimi evde mi yapsam internet cafede mi yapsam kararsiz kaldim
Evde kaydimi yaptim diyelim
Internet kafeye gittigimde o cikartilacak belge dokumanlarini orada gorebilme imkanim var mi

bulca bulca
Görebilirsiniz, kayıt sayfasında sol alt köşede kayıt kontrol bölümünde çıkıyor aynı belgeler

@CuriousCat bulca bulca

Kızlar sizleri sürekli etiketlediğim için kusura bakmayın:KK48:

Şimdi kaydımı internet üzerinden tamamladım
Döküm al dediğimde çıkan belgelerin birinde

''SORGULAMALARA GÖRE KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER''
VE ALTINDA SADECE
İNTERNET BAŞVURU BELGESİ - KAYIT İÇİN GETİRİLMESİ GEREKEN ZORUNLU BELGE

olarak yazıyor bende..

Yani ben lise mezuniyet belgemi veya foto felan getirmeyecek miyim büroya ?:olamaz:

X