- 6 Ekim 2015
- 5
- 0
- 36
- Konu Sahibi Suskunperi007
E-Bra titreşimli sütyen kullanarak meme buyutmeden olumlu sonuc alan varmi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aahhhh maalesefŞaka bir yana, silikon tek çare
Can'ım benim nasılsın???? Ne oldu ameliyat işi prensesimAahhhh maalesef
Sevgili arkadaşım bu tarz şeylerle böyle bir işlem olması tabi ki umut gereği ya tutarsa kıvamında gelebilir ama hormonlarla vücuttaki yağ dokusuyla genetik yatkınlıkla alakalı boyutları belirlenen fiziksel bi durum için estetik ameliyat dışında bir çözümü olsaydı sanıyorum ki kimse bıçak altına yatmazdı hormon hapları veya kremler varsa bile vücuda verşen bu hormonlar ostrojen kanseri tetiklediğinden hiç bunlara girme, ya kendinle mutlu ol ya da çalış biriktir büyüt derim ben naçizane tavsiye olarak.. Bak benim de büyük hiçbişey küçültmüyo benim derdim de ayrı :)) Maddi olarak ben de araştırdıkça görüyorum ki bu kadar yaygınlaşmasına rağmen hala çok büyük rakamlar dönebiliyo ama uygun fiyat kötü demek değil pahalı da iyi demek değil sonuçta ..çok kafana takıyorsan araştır ol ameliyatı kurtul diğerleri para tuzağından başka bişey değil bi de neye negatif etkisi olur yaygınlaşmadan şikayet gelmeden bilemezsin illa bişey deneyeceksen de iyice bekle kullanıcıları artsın. Karın yağları için titreşimli bel bantları satılırdı ama eritsinndiye bu titreşimli sütyenler iyice küçültmesin sonra yağ dokusunu eritip :)))E-Bra titreşimli sütyen kullanarak meme buyutmeden olumlu sonuc alan varmi acaba?
O prensesim yazan parmaklarini severim senin iyiyim canparçası sen nasılsın . ?Can'ım benim nasılsın???? Ne oldu ameliyat işi prensesim
Vardır bi hayır. Ben de sen gibi senelerce bekledim, 2 kere para ayarladım eşim izin vermedi. 3. De olduO prensesim yazan parmaklarini severim senin iyiyim canparçası sen nasılsın . ?
Ameliyat işi tamamen bi mucizeye bakiyor bizim durumlar fena bu aralar o yüzden artik heycanlı degilim ufukta bisey yok çünkü bi ara çok yaklaşmıştım ama olmadi nasib diyip bekliyorum
Of ya... Dua ediyorum senin içinO prensesim yazan parmaklarini severim senin iyiyim canparçası sen nasılsın . ?
Ameliyat işi tamamen bi mucizeye bakiyor bizim durumlar fena bu aralar o yüzden artik heycanlı degilim ufukta bisey yok çünkü bi ara çok yaklaşmıştım ama olmadi nasib diyip bekliyorum
Allah razı olsun kuzumOf ya... Dua ediyorum senin için