E-bay ve alibaba express'ten alışveriş edenler yorum bekliyorum

AySuElf

birkafadanherses.com
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
310
78
318
42
E-bay UK ve alibaba express'ten alışveriş yapacağım arkadaşlar
daha önce bu sitelerden Türkiye'deki adresine alışveriş yapan oldu mu?
yorumlarınızı bekliyorum

Ben yaptım :) Bir paypal hesabı açman yararına olur böylece daha güvenli alışveriş yapmış olursun. Amerikadan ürün gelmesi 40-45 günü bulabiliyor. Avrupa dan daha kısa sürede geliyor. Benim aldıgım bircok ürün sorunsuz geldi sadece bir imitasyon kolye vardı o gelmemişti ben de itiraz etme süresi içinde paramı geri aldım sonra baska satıcıdan tekrar sipariş ettim o da gelmedi tekrar paramı geri aldım. O kolye dışında herşey geldi. Genelde free shipping alıyorum. Ufak yer kaplayan seyler alıyorum çok devasa ürünler almadım. Daha da ne bilmek istiyorsanız söyleyeyim :)

E-bay UK den alisveris yapiyorum. UK de oldugum icin sorun olmuyor. Yalniz Hong Kong tan siparis ettigim bir kac mal ya kirik ya bozuk geldi. Geri iade icin ekstra gonderme parasi odeyecegime sadece E-Bay e sikayet ettim ve mallar bende kaldi.

Onun disinda guvenilir bir site. Kesinlikle review' lere bakmanizi tavsiye ederim. Satisfaction %98 in altinda olmamali.

Son düzenleme:

Düzeltme: Hong Kong ve Çin'den ürün alırsanız 40-45 günü buluyor. Amerika ve Avrupa'dan ise 2-3 hafta içerisinde ürün elinizde oluyor. Eğer Ali Express'den ürün alırsanız Çinli üreticiler yollayacağı için bahsettiğim gibi 40-45 günü bulur gelmesi. Ebay UK'den alırsanız ürününüz 15 gün içinde elinizde olur. Sorunsuz alışverişler diliyorum.

öncelikle yorumun için teşekkürler becky, aslında ben soruyu yanlış sordum sanırım

bir bebek arabası almak istiyorum tahmin edersin ki büyük ebatlı bir ürün ve 75 doların üzerinde olacak. dolayısıyla gümrüğe takılma ve hatta gümrükte takılınca vergi olarak alınan %20 alınmadan geri gönderilme ve hatta hatta PTT GÖREVLİLERİ TARAFINDAN ÇALINMA RİSKİ filan oluyormuş. ben %20 vergi ödemeye de hazırım ama ya çalınırsa diye endişe ediyorum. Daha önce Miami ve İsviçreden arkadaşlarım hediye göndermişti bana ama elime ulaşmadılar -muhtemelen çalınmışlardı çünkü bu çalınma işi çok oluyormuş PTTde-

Son düzenleme:
benim de almak istediğim bir saç maşası var.bu maşa türkiyede yok. internette sadece ebay ve amazon gibi sitelerde satılıyor.buralardan nasıl alışveriş yapılacağı hakkında hiçbir fikrim yok...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…