• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dzensizleen Adet Gnlerim

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve 14 yaşımdan beri adet görüyorum ancak adetlerim ilk günden beri düzensiz neyse bir ara düzene girmeye başlamıştı ve bayağı bişey gelirdi bir keresinde 15 gün leke şeklinde sürdü ultrasona girdim doktor bişeyin yok zanala düzelir dedi ancak şimdi de 4 ay kadar süredir hiçbirşey gelmiyo bundan iki gün önce adet oldum iki gün biraz geldi ama bugün tık yok ve ilk günler çok ağrılı oluyo ben gçen yaz denize gidereken adet geciktrici almıştım ondan kaynaklanıyo olabilri mi ama bir yıl geçtti nolur bir akııl verin ileride bbir sorun yaratır mı doktora gitsem de düzelir diyolar ama gitsem mi lütfen yardım edin arkadaşlar :bbo:

adet gecıktırılerı genelde doktorlar önermıyor bıldıgım kadarıyla
ben bı duymustum kanı hepden kesebılıyor gecıktırıcıler dıye
ama 1sene gecmıs üstünden onun bı etkısı olacanı zannetmıyom canımda sen bı doktora danıs ne olur ne olmaz

Hemen doktora git canım,Pcos falan varsa gecikmeden başlansın tedaviye.
Geçmiş olsuna.s.

ben 9 yıldır adet oluyorum 9 yıldır düzensşz.polikistik over de deilmiş ama overlerim multikistikmiş yani polikistik kadar olmasa da kistler varmış ve tedavi gerekiyormuş.yasmin kullanmaya başlayacağım ama 1.5 aydır regl olamıyorum ki başlayayım,artık patlıycak gibiyim allah kimseye sağlık problemi vermesin

Son düzenleme:
bnm de aklıma önce hap geldi ama bir yıl geçti üstünden sanmıyorum doktora da gitmek istiyorum kızlar ama bi ultrason çektirip sen daha küçüksün düzrene girer deyip gönderiyolar sinir oluyorum o zamandaa :kızgın:

bence de ısrarla doktora gidip görün canım..
adet düzensizliği ilerde bebek için problem yaratıyor..
önceden düzene sokarsan senin için daha iyi olur..
doğru doktoru bulana kadar yılma sen..

benimde hep öyle olurdu adet geciktiricinin etkisi olmuştur ama ne olur olmaz bi dr görün derim başka dr git belki o sana zamanla düzelir demez bi tedavi uygular..

ya kızlar gerçekten ileride çocuğum olmaz diye çok korkuyorum adet düzensizliğinin böyle bir tehlikesi var mı benneyaptımki

bnm de aklıma önce hap geldi ama bir yıl geçti üstünden sanmıyorum doktora da gitmek istiyorum kızlar ama bi ultrason çektirip sen daha küçüksün düzrene girer deyip gönderiyolar sinir oluyorum o zamandaa :kızgın:

canım ben de ilk adet olduğumdan beri hiç düzenli değil..onlarca doktora gittim hepsi dediğin gibi zamanla geçer, evlenince düzelir dediler..evlendim 2 sene oldu yine aynı yine aynı:(( ve daha 5 ay önce öğrendim ki polikistikover sendromu varmış bende ve temel nedenlerinden biri buymuş, guatrım da var zaten o da etkiliyor..sen çok iyi ve ilgili bir doktor arayışına gir derim ben hem de bir an evvel..sakın ihmal etme..doğru düzgün bir doktor bul ve onunla devam et tedavine..

ya kızlar gerçekten ileride çocuğum olmaz diye çok korkuyorum adet düzensizliğinin böyle bir tehlikesi var mı benneyaptımki

aynen canım adet düzensizliğin varsa istediğin anda gebe kalabilmen biraz zor tatlım..tedavi olman gerekiyor..ben mesela bir sene bekledim yıllarca bekleyenler var burada..ama bir an evvel bir doktora gidip tedavine başlarsan evlendiğinde sorun yaşamazsın hayatım..ama lütfen ihmal etme..sağlık bu şakaya gelmez..!!

kızlar randevu aldımö yarın doktora gidiyorum umarım iyi bir doktordsur kapsamlı olarak araştırır ve umarım birşeyim çıkmaz :sm_confused:

ya kızlar bi de bişey sorcam size bnm bu şikayetim kansızlıktan da kaynaklanıyo olabilir mi bende kansızlık var çünkü annem ondan da olabilir diyo gerçi annem de gençken hep düzensizmiş korkma diyo ama bilmiyorumm

Back