arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve 14 yaşımdan beri adet görüyorum ancak adetlerim ilk günden beri düzensiz neyse bir ara düzene girmeye başlamıştı ve bayağı bişey gelirdi bir keresinde 15 gün leke şeklinde sürdü ultrasona girdim doktor bişeyin yok zanala düzelir dedi ancak şimdi de 4 ay kadar süredir hiçbirşey gelmiyo bundan iki gün önce adet oldum iki gün biraz geldi ama bugün tık yok ve ilk günler çok ağrılı oluyo ben gçen yaz denize gidereken adet geciktrici almıştım ondan kaynaklanıyo olabilri mi ama bir yıl geçtti nolur bir akııl verin ileride bbir sorun yaratır mı doktora gitsem de düzelir diyolar ama gitsem mi lütfen yardım edin arkadaşlar :bbo:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dzensizleen Adet Gnlerim
- Konu Sahibi bayan1903
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben 9 yıldır adet oluyorum 9 yıldır düzensşz.polikistik over de deilmiş ama overlerim multikistikmiş yani polikistik kadar olmasa da kistler varmış ve tedavi gerekiyormuş.yasmin kullanmaya başlayacağım ama 1.5 aydır regl olamıyorum ki başlayayım,artık patlıycak gibiyim allah kimseye sağlık problemi vermesin
Son düzenleme:
bnm de aklıma önce hap geldi ama bir yıl geçti üstünden sanmıyorum doktora da gitmek istiyorum kızlar ama bi ultrason çektirip sen daha küçüksün düzrene girer deyip gönderiyolar sinir oluyorum o zamandaa
canım ben de ilk adet olduğumdan beri hiç düzenli değil..onlarca doktora gittim hepsi dediğin gibi zamanla geçer, evlenince düzelir dediler..evlendim 2 sene oldu yine aynı yine aynı( ve daha 5 ay önce öğrendim ki polikistikover sendromu varmış bende ve temel nedenlerinden biri buymuş, guatrım da var zaten o da etkiliyor..sen çok iyi ve ilgili bir doktor arayışına gir derim ben hem de bir an evvel..sakın ihmal etme..doğru düzgün bir doktor bul ve onunla devam et tedavine..
ya kızlar gerçekten ileride çocuğum olmaz diye çok korkuyorum adet düzensizliğinin böyle bir tehlikesi var mı benneyaptımki
aynen canım adet düzensizliğin varsa istediğin anda gebe kalabilmen biraz zor tatlım..tedavi olman gerekiyor..ben mesela bir sene bekledim yıllarca bekleyenler var burada..ama bir an evvel bir doktora gidip tedavine başlarsan evlendiğinde sorun yaşamazsın hayatım..ama lütfen ihmal etme..sağlık bu şakaya gelmez..!!