Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben araştırdım bi ara baya bi. okuduğum yorumlar hep iyi yöndeydi. çok da istemiştim. ben de aldım(daha doğrusu babam aldı sağolsun). umarım hayal kırıklığına uğramam![]()
dyson elektrikli süpürge bir numara.yengem ve teyzemde görüp ve onların tavsyesi üzerine aldım tek kelimeyle süper.
kızlar ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? ben başka süpürge düşünüyordum ama dyson kafamı karıştırdı:44: fiyatı da çok fazla, benim beğendiğim modele 1389tl dediler:26:
Hımm anladım cnm, şimdiden hayırlı olsun..yardımcı olmak isterdim ama henüz kullanmadım. çeyiz için aldık temmuzdan sonra inşallah
güle güle kullan :128:ben karar verip aldım 3 hafta oldu çooooooooooook memnunum altın sarısı rengi olandan exculusive. çok memnun kaldım kullanması da çok pratik büyük gibi duruyor ama ben hiç zorlanmıyorum. gayet iyi temizliyor. kesinlikle tavsiye ediyorum.1.350 ye aldım bu arada 12 taksit.
Hımm anladım cnm, şimdiden hayırlı olsun..
Bende dyson kullanıyorum. Fiyatı pahalı. Süpürmesi diğer süpürgelerle aynı. Hiç bir artısı yok. Hatta annemin aldığı thomas daha iyi süpürüyor...
kullanmadım ama diğerleri gibi zırt pırt filtre değiştirmiyorsun, ömürlük filtreler. ve acayip sağlam bir makina.. emiş gücü de süper. eğer bu kadar pahalı olmasaydı alacağım tek makinaydıolurmu canım o kadar pahalı bır makına o.dysonun vardır diğerlerinden üstünlüğü.Kullananlar yorum gelsinnnnnnnnnnnnn arkadaşlar:)