• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dyson elektrik süpürgesi kullanan var mı?

canım ben araştırdım bi ara baya bi. okuduğum yorumlar hep iyi yöndeydi. çok da istemiştim. ben de aldım(daha doğrusu babam aldı sağolsun). umarım hayal kırıklığına uğramam :34:

dyson elektrikli süpürge bir numara.yengem ve teyzemde görüp ve onların tavsyesi üzerine aldım tek kelimeyle süper.

canım ben araştırdım bi ara baya bi. okuduğum yorumlar hep iyi yöndeydi. çok da istemiştim. ben de aldım(daha doğrusu babam aldı sağolsun). umarım hayal kırıklığına uğramam :34:

dyson elektrikli süpürge bir numara.yengem ve teyzemde görüp ve onların tavsyesi üzerine aldım tek kelimeyle süper.

kızlar ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? ben başka süpürge düşünüyordum ama dyson kafamı karıştırdı:44: fiyatı da çok fazla, benim beğendiğim modele 1389tl dediler:26:

kızlar ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? ben başka süpürge düşünüyordum ama dyson kafamı karıştırdı:44: fiyatı da çok fazla, benim beğendiğim modele 1389tl dediler:26:

yardımcı olmak isterdim ama henüz kullanmadım. çeyiz için aldık temmuzdan sonra inşallah

ben karar verip aldım 3 hafta oldu çooooooooooook memnunum altın sarısı rengi olandan exculusive. çok memnun kaldım kullanması da çok pratik büyük gibi duruyor ama ben hiç zorlanmıyorum. gayet iyi temizliyor. kesinlikle tavsiye ediyorum.1.350 ye aldım bu arada 12 taksit.

ben karar verip aldım 3 hafta oldu çooooooooooook memnunum altın sarısı rengi olandan exculusive. çok memnun kaldım kullanması da çok pratik büyük gibi duruyor ama ben hiç zorlanmıyorum. gayet iyi temizliyor. kesinlikle tavsiye ediyorum.1.350 ye aldım bu arada 12 taksit.
güle güle kullan :128: :34:

hanımlar nedir son durum dysondan hala memnun musunuz?
philips marathonla bu naletin arasında kaldım daha doğrusu eşim philipsi pek istemiyor.
ben de emin bi emin olabilsem dysondan sorun kalmicak:44:

Bende dyson kullanıyorum. Fiyatı pahalı. Süpürmesi diğer süpürgelerle aynı. Hiç bir artısı yok. Hatta annemin aldığı thomas daha iyi süpürüyor...

Bende dyson kullanıyorum. Fiyatı pahalı. Süpürmesi diğer süpürgelerle aynı. Hiç bir artısı yok. Hatta annemin aldığı thomas daha iyi süpürüyor...

olurmu canım o kadar pahalı bır makına o.dysonun vardır diğerlerinden üstünlüğü.Kullananlar yorum gelsinnnnnnnnnnnnn arkadaşlar:)

olurmu canım o kadar pahalı bır makına o.dysonun vardır diğerlerinden üstünlüğü.Kullananlar yorum gelsinnnnnnnnnnnnn arkadaşlar:)
kullanmadım ama diğerleri gibi zırt pırt filtre değiştirmiyorsun, ömürlük filtreler. ve acayip sağlam bir makina.. emiş gücü de süper. eğer bu kadar pahalı olmasaydı alacağım tek makinaydı:31:

merhaba,
annem thomas ben dyson dc23 allergy kullanıyorum
thomas beni deli ediyordu. suyla dolduruyorsunuz kovasını. süpürme işi bitince 10 dk makinenin temizliği ile uğraşıyorsunuz. ben bi de makinenin borusunu ayağıma dolayıp tek hareketle gideceğim yöne çekerim. thomas buna uygun olmuyor. biraz hızlı çekince kovasındki su motor kısmına falan kaçıyor!!! korkunç
çok hantal bir makine.halının baş ve son kısımları içeri kıvrık olduğundan oralardan geçemez. ya suyu dökmeden ucunu biraz kaldırıp atlatacaksınız ya da halının başka bi tarafından geçireceksiniz. thoması alalı 4 sene oldu bozuldu. makine suyu bütün heryerine püskürtüyor. şimdi torbalı bi aparat yapmışlar. onu da 140 tl ye satıyorlar. üstelik yedek torbaları henüz satışta değil.Allah bilir ne kadar olur. biz memnun kalmadık ama elbet ki memnun kalan vardır.

evlendikten sonra evime dyson aldım. süper memnun kaldım. bazen oturduğum yerden halıyı süpürebiliyorum.başlığı tek el hareketiyle 180 derece dönebiliyor.koltuk altlarında heba olmuyorum yani.3 sene oldu. başlığında problem çıktı.metal bir şerit vardı. o yarılmış nasıl olmuşsa. aslında problem değil gibi. sadece süpürürken halıda kabarık iz kalıyo :)
güzel gösteriyor ama halıyı yolmasından korktuğumdan değiştireyim dedim. servise söyledim sipariş edildi, geldi amaaaaa gelen aparatı hiç beğenmedim. benimki uzay çağından gelmiş gibi sipariş edilen 5 tl lik mal gibi duruyo. kendiminkinden istiyorum diye geri gönderdim bakalım nolcak :))))))
sonuç olarak dysondan süpeer memnunum.evin tozunu bile onunla alıyorum. silme derdim %80 sona erdi.

offf parayı denkleştırmek lazım:(
çok pahalı 1.600 olmuş dyson 37 alerjı olan modeli. aldığımızda memnun kalırmıyız hala kafam karışık.dyson bır numara bılıyorum.kullanan arkadaşlar bızı rahatlatsın en ıyısı..:34:

arkadaşlar şuanda mersin media marktta dc37 exclusive hepa filtreli modeli 1400 liradan 1000 liraya düsmüs bilginiz olsun benimde bir arkadasım haber verdi stoklarla sınırlıymış ayın 28 i dogum günüymüş media marketin ama şimdiden o fiyata alıp ayırttırabilyormussunuz almak isteyenler uğrasın derim

bnde gecen hafta aldim mavilisinden cok ama cok memnunum kesinlikle alin fiyati pahali ama oneriyorum filtre degsimide olmuo uzun sure idare edio ewimde hic toz yok. hemde benim gibi alerjileri olanlara ekstra rahatlik alirsaniz pisman olmazsiniz :-):-)

Back
X