• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler dyson allergy (ingiltereden ithal) kullanan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.169
16
0
İçel Mersin
arkadaşlar geçenlerde bır mağazada süpürgelere bakıyordum fikir almak için.Müşteri temsilcisi bayan yanıma gelerek bu makınayı önerdi.dyson ingiltereden ithal dedi.Ekranda tanıtımını yapıyorlardı süpürgenın.filtreyi değiştirmiyormuşuz uçak camından üretilen haznede bırıkıyormuş tozlar.Haznesi sağlam kırılmıyormuş.yedek parça garantısı varmış ve susuz çalışıyormuş.uzay aracı gıbı küçücük birşey hoşuma gitti kızın anlattıkları lakin fiyatı 1 milyar kadar.
eve geldim annneme bahsetttim oda sen hemen karar verme ıyıce araştıralım dedi.Kafamda karıştı okadar çok marka varki hangisini alacağım karar veremedim yahu:(

arkadaşlar geçenlerde bır mağazada süpürgelere bakıyordum fikir almak için.Müşteri temsilcisi bayan yanıma gelerek bu makınayı önerdi.dyson ingiltereden ithal dedi.Ekranda tanıtımını yapıyorlardı süpürgenın.filtreyi değiştirmiyormuşuz uçak camından üretilen haznede bırıkıyormuş tozlar.Haznesi sağlam kırılmıyormuş.yedek parça garantısı varmış ve susuz çalışıyormuş.uzay aracı gıbı küçücük birşey hoşuma gitti kızın anlattıkları lakin fiyatı 1 milyar kadar.
eve geldim annneme bahsetttim oda sen hemen karar verme ıyıce araştıralım dedi.Kafamda karıştı okadar çok marka varki hangisini alacağım karar veremedim yahu:(

Tatlım , ben de yaklaşık 3 aydır Dyson marka süpürgemi kullanıyorum. Çok güzel bir süpürge kesinlikle tavsiye ederim. Başka bir marka süpürge hayatta almam artık o kadar net söylüyorum sana...Kullanınca bana hak vereceksin. Kesinlikle vereceğin parayı hakediyor...

Tatlım , ben de yaklaşık 3 aydır Dyson marka süpürgemi kullanıyorum. Çok güzel bir süpürge kesinlikle tavsiye ederim. Başka bir marka süpürge hayatta almam artık o kadar net söylüyorum sana...Kullanınca bana hak vereceksin. Kesinlikle vereceğin parayı hakediyor...

inşallah para boşa gitmez.Araştırma içindeyim bakalım inşallah onu almak istiyorum.emiş gücünün yüksekliğinden ve alerjıye karşı hassas bır makıne olduğunu söyluyorlar.:34:

Alırsan eğer eve getirince açıp bir annenin halılarını süpür ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın ve iyiki bu süpürgeyi almışım. Biz pislik, toz içinde yaşıyor muşuz diyeceksiniz:) Her alandan duyduğum yorumlar bunlar :) Pişman olmazsın emin ol...

merhaba,
annem thomas ben dyson dc23 allergy kullanıyorum
thomas beni deli ediyordu. suyla dolduruyorsunuz kovasını. süpürme işi bitince 10 dk makinenin temizliği ile uğraşıyorsunuz. ben bi de makinenin borusunu ayağıma dolayıp tek hareketle gideceğim yöne çekerim. thomas buna uygun olmuyor. biraz hızlı çekince kovasındki su motor kısmına falan kaçıyor!!! korkunç
çok hantal bir makine.halının baş ve son kısımları içeri kıvrık olduğundan oralardan geçemez. ya suyu dökmeden ucunu biraz kaldırıp atlatacaksınız ya da halının başka bi tarafından geçireceksiniz. thoması alalı 4 sene oldu bozuldu. makine suyu bütün heryerine püskürtüyor. şimdi torbalı bi aparat yapmışlar. onu da 140 tl ye satıyorlar. üstelik yedek torbaları henüz satışta değil.Allah bilir ne kadar olur. biz memnun kalmadık ama elbet ki memnun kalan vardır.

evlendikten sonra evime dyson aldım. süper memnun kaldım. bazen oturduğum yerden halıyı süpürebiliyorum.başlığı tek el hareketiyle 180 derece dönebiliyor.koltuk altlarında heba olmuyorum yani.3 sene oldu. başlığında problem çıktı.metal bir şerit vardı. o yarılmış nasıl olmuşsa. aslında problem değil gibi. sadece süpürürken halıda kabarık iz kalıyo :)
güzel gösteriyor ama halıyı yolmasından korktuğumdan değiştireyim dedim. servise söyledim sipariş edildi, geldi amaaaaa gelen aparatı hiç beğenmedim. benimki uzay çağından gelmiş gibi sipariş edilen 5 tl lik mal gibi duruyo. kendiminkinden istiyorum diye geri gönderdim bakalım nolcak :))))))
sonuç olarak dysondan süpeer memnunum.evin tozunu bile onunla alıyorum. silme derdim %80 sona erdi.

Dyson dc 26 aldım ben çeyizime....
Çok küçük o kullanışlı olandan..
Süpürge önemli bana göre bi de toza alerjim var benim çok araştırdım..
En sonunda dysonda karar kıldık nişanlımla...
Ben dyson diyorum:34:

Back
X