Çok güzel bir aletMerhabalar.
Dyson Airwrap saç şekillendirici setini almayı düşünüyorum. Fakat memnun kalanlar kadar memnun kalmayanları da okuyorum. Ürün ciddi bir para, bu yüzden elli kez tartıyorum almadan. Sizlerden kullananlar var mı? Düzleştirici başlıklar, dalga veren başlıklar, kurutma başlıkları, hepsi ile alakalı yorumlar alabilir miyim? Hatta mümkünse fotoğraflar. Elektriklenmeyi önleyip dümdüz yapıyor mu, dalgaların kalıcılıkları nasıl?
Yorumlarınızı bekliyorum
Sadece kurutma başlığını almak istiyorum, saçlarım ince telli ve gür değil. Saçımı yıpratmamak adına istiyorum bu ürünü. Fark ediyor mu merak ediyorum, aldığıma değer mi…
1 yıldır kullanıyorum. yani yaşları öyle dümdüz yapmıyor ama doğal bir saç gibi görünüyor. benim saçlarım ince telli. kabarma olmuyor ki benim yaşadığım en büyük sorun kabarmaydı zaten. bende kabarma yapmadı hiç.Merhabalar.
Dyson Airwrap saç şekillendirici setini almayı düşünüyorum. Fakat memnun kalanlar kadar memnun kalmayanları da okuyorum. Ürün ciddi bir para, bu yüzden elli kez tartıyorum almadan. Sizlerden kullananlar var mı? Düzleştirici başlıklar, dalga veren başlıklar, kurutma başlıkları, hepsi ile alakalı yorumlar alabilir miyim? Hatta mümkünse fotoğraflar. Elektriklenmeyi önleyip dümdüz yapıyor mu, dalgaların kalıcılıkları nasıl?
Yorumlarınızı bekliyorum