• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dyned ingilizce egitimi

mogis

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
51
2
286
İstanbul
Arkadaslar bildigim kadarıyla Dyned online olarak dil öğreten bir internet programı.. Bu programı indiren çalıştıran var mı ? Cok iddialı bir program ve eğer varsa bu konu da tecrubelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum :)

Şu anda indirmeye çalışyorum. İlerde kullancağım bir program açıkçası şimdiden incelemek istedim. İlköğretimde de kullanılıyor, İngilizce öğretmen adaylarının da incelemesi gerek. Sonra afallamamak için:1:

İndirebilirsem inceleyip size haber veririm.

Arkadaslar bildigim kadarıyla Dyned online olarak dil öğreten bir internet programı.. Bu programı indiren çalıştıran var mı ? Cok iddialı bir program ve eğer varsa bu konu da tecrubelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum :)

Kesinlikle tavsiye ederim.
Çocuklarımın okulunda bu program kullanılıyor,hergün evde yarım saat pratik yapyorlar.Özellikle telaffuz konusunda çok desteğini gördüğümüzü söyleyebilirm.
Sorularınız olursa yardımcı olabilirim.

Ilkokulda son sınıfken kullanmıştım, o sıra ki seviyeme göre çok gereksiz bir programdı. Fakat yararı olacağını düşünüyorum. Kolay gelsin.

Şu anda indirmeye çalışyorum. İlerde kullancağım bir program açıkçası şimdiden incelemek istedim. İlköğretimde de kullanılıyor, İngilizce öğretmen adaylarının da incelemesi gerek. Sonra afallamamak için:1:

İndirebilirsem inceleyip size haber veririm.

Sanırım belli bir ücret karşılığı indirilebiliyor... Ben indirmeyi beceremedim siz indirebildinizmi ?

Kesinlikle tavsiye ederim.
Çocuklarımın okulunda bu program kullanılıyor,hergün evde yarım saat pratik yapyorlar.Özellikle telaffuz konusunda çok desteğini gördüğümüzü söyleyebilirm.
Sorularınız olursa yardımcı olabilirim.

Bende özellikle telaffuz konusunda cok ısrarlı olduklarını duydum.. Sakıncası yoksa cocuklarınızın okulunu sorabilirmiyim ?

İndirdim ancak ögrenci adı ve numarası istiyor yani bakamadım nasıl olduğuna.

dyned güzel ancak çoğu devlet okulu için ütopik bir program.... hüseyin çelik, zamanın birinde gaziantep te sanko kolejini gezerken, orada uygulana bu sistemi çok beğeniyor ve devlet okularında da uygulanması için hemen çalışmalara başlıyor ve tüm okullarda kesinlikle uygulanması için talimat veriyor... milli eğitim bakanlığına kim geçerse geçsin zihniyet aynı.. tüm okullarımız çankaya ilköğretim okulu :( iyi güzel de , kaç okulda adam gibi bilgisayar laboratuvar var? hadi laboratuvar var , kulaklık, ve hoparlör, internet vs.. hangi okulda tam olarak var.... kaç öğrencimizin evinde bilgiayar, internet, hoparlör, kulaklık var... 3 sene evvel teftişe gelen müfetttiş, il merkezinde (bolu merkezde) evinde televizyonu dahi olmayan öğrencilerle karşılaştıklarını söylemişti...
tüm araç gereçler tamsa evet gerçekten güzel bir program ama... işte aması var :( bir de okullarda uygulanan ingilizce müfredatıyla da uyuşmaması da cabası ....

Back