• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Düzleştirince YağLı Gibi Duruyor !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

angel931139

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
24
0
36
Konya
İyi günLer arkadaşLar.ßenim sorunum sanırım herkesten biraz daha farkLı.Normalinde yağ karşıtı şampuanım var ve kullandığımda faydasını gerçekten görüyorum.Fakat saçlarımı düzleştirdikten tam 1 qün snra sabah kalktığımda nasıl diyeyim saçlarım şıtıl,çok yağlı görünüyor,kabartmak için köpük vs.şeler kullandığımda iyice ıslak hali alıyor.
Sizce saçlarımı düzleştirdikten snra neden böyle oluyor ? ve ne yapabilirim ?
yardımlarını bekliorum kızlar :(

aynı sorun bendede var :S bunun için saç diplerine bebek pudrası sürmek lazımmıs yağ görünümü alıyomus. uzun zamndır düzlestirmiyorm uzasınlar diye denemedim ama arkadasım yapmıstı gerçekten yağlı görünüm kalmıyo sende bi dene istersn. Bu arada yağ karsıtı sampuanının adını söyler misin ?:utangac:

e bebek pudrası sürersek beybeyaz oLar saç :D çırparsak yağlı olar yine bilmiyorumkismile
neyse saol yinede şekerim :D
Ah evet, LoreaL eLseve komple onarıcı
:D

Elseve in yağlanma karşıtı şampuanını önerebilirim.Ama yalnızca diplerine uygula Saçın neme yağada ihtiyacı var bakım serumlarıyla dengeleyebilirsin

Dediğin beyaz kaplamalı bi şampuan dengeleyici filan yazıo biliorum kullanmıştım (:
ama sorun saçlarımın yağlı olmasında diil ki ..
Düzleştiriciyle saçlarımı düzleştirince kup kuru saç ertesi gün yağlanıo ..

ainen cnm sanırım bu makinelerle ilgili bişi. ilk günü hiç bir problem yok ikinci günü berbat. oyüzden tekrar yıkamak zorunda kalıyorum bende malesef:((

angel cim benim saç düzleştiricim philipsh salon straight ceramic düzleştirdiğim anda yağlı görünüyo üstelik o kdr para verdik ama kuzenleriminki normalleri onlarla düzleştirince normal zamanında yağlanıyo düzleştiricinin markasınada bağlı biraz :S

Back