How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Şekillendiriciler düzlestiriciylen nasıl dalga yapılır

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
116
Diğer
selam kızlar düzlestiriciylen su dalgası seklinde nasıl yapılır düzlestiricim fazla geniş degil olur diye düsünüyorum yapanlar varmı yapılısını anlatabilirmisiniza.s.

ben düzleştiriciyi alırken satan kız bi kısmı düz bi kısmı dalgalı yapmıştı. benimki de dar olan modellerden. saçı tutturup etrafına sarıp yavaş yavaş çekerek yapılıyor. anlatabildim mi bilmiyorum ama :)

ben düzleştiriciyi alırken satan kız bi kısmı düz bi kısmı dalgalı yapmıştı. benimki de dar olan modellerden. saçı tutturup etrafına sarıp yavaş yavaş çekerek yapılıyor. anlatabildim mi bilmiyorum ama :)

anladım canım tesekkür ederim düsük derecedemi yapılıyor acaba normalde 215len düzlestiriyorum sarana kadar yakmıyayım sonra:uhm:

bende aynı şekilde 200de yapıyorum 15 dk sonra o dalgadan eser kalmıyor maalsesef :kızgın:

ben sacımı tutam tutam ayırıp kendi etrafında sarıp üstünden düzleştiricile bi kaç kez geçiyorum geçiorum saç rastalı gibi oluyo... 1 saaç sonraa falann şekillendirici kremlee saçlarımı açıorum ve güsel oluyo tavsiye ederimmm...... ne kadr kalın yaparsan tutamı o kadr dalgaa büyük olur....... kolay gelsiiinnnnn

ben sacımı tutam tutam ayırıp kendi etrafında sarıp üstünden düzleştiricile bi kaç kez geçiyorum geçiorum saç rastalı gibi oluyo... 1 saaç sonraa falann şekillendirici kremlee saçlarımı açıorum ve güsel oluyo tavsiye ederimmm...... ne kadr kalın yaparsan tutamı o kadr dalgaa büyük olur....... kolay gelsiiinnnnn

kendi etrafında nasıl sarılı duruyor canım orasını anlayamadım tam parmagına dolayıpmı sarıyorsun:utangac:

bende aynı şekilde 200de yapıyorum 15 dk sonra o dalgadan eser kalmıyor maalsesef :kızgın:

normalde sacların fön tutuyormu canım yani düzlestirdiğinde falan benim saclarım ne kadar düzleştirsem yarım saat sonra ucları kıvrılmaya baslıyor sinir oluyorumdelikafadulden

normalde sacların fön tutuyormu canım yani düzlestirdiğinde falan benim saclarım ne kadar düzleştirsem yarım saat sonra ucları kıvrılmaya baslıyor sinir oluyorumdelikafadulden

fönü çeken güzel çektiyse tutuyor canım hatta düzleştirici ile düzlettiğimde de yıkayana kadar güzel duruyor bozulmuyor ama nedense düzleştirici ile bukle yaptığımda kısa sürede salıyor kendini bukleden eser yok sinir oluyorum bende hali ile...:kızgın:

şimdi saç tutamını al, düzleştiriciyi normal getir tutamın üst kısmına.aşşa doğru çekmeye başla düzleştirir gibi ama çekerken bileğini kafanın arka tarafına doğru kırarak çek.sanki saçın uçlarını düzleştiriciyle dışa doğru yapar gibi.bütün tutama öyle yap.saçın sonuna geldiğinde de düzleştiriciyi hiç açmadan saçı etrafında dola.azıcık bekle sora düzleştiriciyi yine kapalı şekilde aşşa doğru çek.bu kadar:D ama kesinlikle sprey kullan yoksa hiç kalıcı olmuyo.

düşleştiriciyle dalga yapmak çok kolay geliyo bana artık belki de elim alıstı bilemiyorum :) saçlarım çok düz maşa iniyo hemen ama düzleştiriciyle hem daha dogal oluyo hem de daha kalıcı oluyo.. ama düzleştiricinin biraz ince olması lazım...

Back