Saç Şekillendiriciler Düzleştiricinin daha fazla saçımda kalması için... ?

bukiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
35
0
86
39
Aydın
Arkadaşlar saçımı buqün düzleştiriyorum sabaha bozuluyor.
Düzleştiricinin saçımda kalmasını sağlayacak önerdiğiniz sprey vb. bir şeyler var mı?

ŞimDiDen TeşeKKürLer.. :))) :1rolleyes:

evet bende de ayni problem var bende merak ettim böyle birsey varsa ne güzel olur

Bende de aynı probLem vardı.ınterntte birz araştırma yaptım ve mavi su aldım.Deniyicem yarın inş. etkili olur :)

MRB arkadaşlar

Ben 15 gün önce saçımı açtırtıp saçıma açık renge boyattım. İlk defa saçımı açtırttım.
Keşke yapmasaydım saçlarım çok kötü oldu.
Uzun zamandır saç düzleştirici kullanıyordum açma işleminden sonra düzleştirdiğim zaman çok kötü duruyor sanki yolunmuş gibi bende işe giderken her gün mecburen düzleştiriyorum.

Son 1 haftadır düzleştirmiyorum jöleyle kıvırcık yapmaya çalışıyorum çok kötü oluyor sanki süpürge (aşırı tüleriyor) gibi duruyor daha öncede yapıyordum boyalı saçıma çok hoş duruyordu.

Acaba sizin önerebileceğiniz jöle, köpük, saç kremi v.s. ürünleri varmı
saçımı kıvırcık yapdığım zaman güzel dursun istiyorum

john friedanın turuncu saç serumu var hem fön düzleştirici maşanın zararlı etkilerinden koruyor hem saçına daha parlak ve fön için yer hazırlıyor. ben saçımı yıkadıktan sonra sürüp kurumaya bırakıyorum daha sonra iyice kurutuyorum eğer saçınınz tamamen kuru olursa saçınız günlerce dayanır ancak tam kurutmayıp yapıyorsanız bozulabilir o yüzden tamamen kuruttuğunuz saça uygularsanız dümdüz saçlara sahip olursunz bozulmadan

nerden bulabiliris o ürünü? benim sacımda düzlestiriciyi fasla tutmuyor ertesi qün hemen dalqalanmaya baslıyor.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…