Saç Şekillendiriciler düzleştiricilere son! Brezilya fönü? (resimli)

zezecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
8
0
86
- Yurtdışı
hihoyyytMerhaba kızlar,hihoyyyt

Ben çok az dalgalı kabarık saçlı bir kızım ve bu konu beni hep üzmüştür. Saçlarım çok kuru ve mat. Yıllarca parlak ve düz saçlarım olsun istedim. Denemedik şampuan kalmadı ama sonuş aynı sonuç.Düzleştiricilerden de bıktım. Saçlarım çok şekilsiz. Bir kuaföre su dalgası bende nasıl olur dedim . Lost dizisindeki Kate gibi olması hayaliyle sordum ama bonus olursun dedi Kadın bana brezilya fönü diye kalıcı bir fön önerdi aslında nette bi gezdim tam istediğim bişi. Sizin yorumlarınız neler.Bu arada ben kapalıyım. Bu fönü tesettürlüler için de yapan yok mu acaba, bildiğiniz iyi yapan yer var mı İstanbulda? Avrupa asya farketmez,

Eklentiler

• $avril-lavigne-082.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Tesettürlüler için yapan derken?
Sonuçta saç aynı saç değil mi yaparlar sanırım...

Tesettürlüler için yapan derken?
Sonuçta saç aynı saç değil mi yaparlar sanırım...

Çoğu kuaförde bayanların saçlarıyla uğraşanlar bay oluyor, ya da saçlarla uğraşan kişi bayan bile olsa etrafta başka işlerle uğraşan bay elemanlar bulunuyor.

Bundan rahatsız olan hanımlar için bazı kuaförler düşünceli davranıyor ve ayrı bir oda hazırlıyorlar.

arkadaşlar bu işlem tamamen yıpranmış saçlar için zaten çünkü yıpranmış bölgeleri daha çok hedef alıyor..ilker yavrutürk ün bir videosu var isteyenler onu izleyip daha çok bilgi sahibi olabilir(google a brezilya fönü yazdığınızda ismini yazamadığım videolu bilgilendirme sitesini görüceksiniz ona tıklayın)..diğer düzleştirme işlemleriyle kıyaslamayın bile çünkü bu saça bakım yaparak eksilen keratini yükleyerek bakım yapıyor.. sevgiler

ben denizlide sordum 200 tl benim saçımda hafif dalgelı kuaför genelde bunu yaptıranlar saçı çok kıvırcık olanlar dedi sana gerek yok dedi kararsız kaldım bende :26:

Kendnize güveniyorsanız sitede nasıl yapıldığı tüm incelikleriyle anlatıldı .
Hatta yapan çok arkadaş var ..
Kuaförlere böyle ciddi bi olayda güvenme ne kadar doğru bilemiyorum .
kuaförde brazilya fönü yaptıranların saçlarından olduklarınıda okuduk ...
En az 300 tl filan gözden çıkarmanız lazım..

kendin evde yapabilirsin, yapanlar var çünkü..
kılıçbalığı bir topik açtı, evde brezilya fönü yapmanın incelikleri diye..
çok detaylı anlattı, deneyenler memnun..
oraya bak istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…