Forumda çok beğenilen 2 tarif var birinden birini seçebilirsin.
Turplı su ve sinemeki
birinden birini deneyebilirsin.
Birde sen hangi düzleştiriciyyi kullandın ki ?
kızlar, düzleştiriciden önce mutlakaa ısıya karşı koruyucu bi sprey sıkın. ben dove kullanıyorum.. saçlarımı nerdeyse her gün düzleştirmeme rağmen ( yaklaşık iki senedir ) yanma veya kopma yok.. tavsiye ederim
arkadaslar kuaförümün tavsiyesiydi bana bende cok kullanırım düzleştirici 5-6 senedir kullanıyorum ancak saçlarımda hasar yok denecek kadar az,öncelikle koruyucu sprey cok önemli onu sıkıyoruz sonrada düzleştirirken sık uçlu ince plastik taraklar varya onları kullanıyoruz.yani bir tutam sacı alıp önce taragı aşagı indirirken devamında düzleştiriciyi aşağı çekiyoruz anlatabildimmi bilmiyorum ama işe yarayan bir yöntem...
hergun duzlestırıcı kullanacagına brezılya fonu yap sacına.bız evde uyguladık cokta memnunuz.sac bakımında kullanılan urunler baslıgında bununla ılgılı topıkler var canım bakabılırsın.ama yaptrmam dıyorsanda haftada ıkı kez nemlendırıcı maskeler uygulakı kus kadar kalmasın sacın
hergun duzlestırıcı kullanacagına brezılya fonu yap sacına.bız evde uyguladık cokta memnunuz.sac bakımında kullanılan urunler baslıgında bununla ılgılı topıkler var canım bakabılırsın.ama yaptrmam dıyorsanda haftada ıkı kez nemlendırıcı maskeler uygulakı kus kadar kalmasın sacın