- 12 Ekim 2010
- 87
- 0
-
- Konu Sahibi zeynepmerveg
Selam kızlar : )))))))))
Mutlu olduğuma bakmayın bole güldüğüme yeni kurtuldum sayılır yıpranmış kurumuş saçlarımdan ama yıne akıllanmadım maalesef
Napiyim okul, iş bakımlı olmamı gerektırıyo bu nedenle de yine Düzleştirici ve maşama sarıldım şimdi sizden eski saçlarıma geri dönmemem için bana düzleştiriciden önce ısıdan koruyucu bıldıgınız en iyiiii en iyiii bakım ürünleri spreyler vs. favorilerinizi yazarmısınız ?
vallahi cok dua mı alıcaksınz Şimdiden teşekkr ediyorum hepinize :)
Açıkçası ben o ürünlerin işe yaradığına inanmıyorum pek.Dove gliss falan kullandım ama pek memnun kalmadım.
Öncesini bilmem ama sonrası için bir önerim var.Haftada bir zeytinyağını hafif ılıtıp saç uçlarına güzelce yedirip bir saat falan bekledikten sonra yıkarsan kırıkları ciddi anlamda onardığını görürsün.Biliyorum zeytinyağını okuyunca yine mi diyeceksinama gerçekten bunu düzenli olarak yaparsan çok güzel onarıyo saçları.Yeni kurtulmuşsun kırıklardan, hazır çok kırığın yokken başla derim.
evet canım bnm haklısın zaten ınce tellı saclarım hafıf dalgalı en dusukte de oluyo :)bence hepsinde en düşük ısı ayarını kullanmak lazım
ben migrosta gördüm gilss ısıdan koruyucu sprey vardı ..birde 80 de kullanın diyorlar..düzleştiicileri..