• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar düzleştiriciden çok yıpranmış yapısı zaten kuru olan saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

lavinya436

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
51
15
288
30
Kizlar gecmiste kalitesiz bir sac duzlestiricim vardi markası bekoydu -geçmiş dediğimde 2008-09 filan- ve bende uzun zaman yanlis kullanimdan dolayi (nemliyken sac duzlestirmek) saclarim cok yandi zaten yapisida kuru bir hafta biraksan yaglanmaz yani ve o zaman ısı koruyucu spreyler de yoktu ya da benim yaşım 14 15 olduğu için bilmiyordum çok feci yandığından dolayı bırakmak zorunda kaldım hep kısa kullandım saçımı o dönemler biraz toparlamıştı saç kendini derken ne olduysa 2012 de yine düzleştiriciye başladım ve saçlarım çok kötü oldu lise mezuniyeti çekimleri için kuaföre gittiğimde düz fön istemiştim kurutma makinesiyle dememe rağmen saçı yakmayacağını iddia edip bir kat düzleştiriciyle fön çekti ve abartmıyorum zaten kuru olan saçlarım resmen ezilip acı çekiyordu o saçlarımdan çıkan buharı görünce ciğerim yandı resmen sonra bir daha bu kötülüğü saçıma asla yapmayacağım diyip düzleştiriciyi bıraktım yaklaşık 1.5 sene olmasına ragmen saçım kökten yandığı için tepesi hala çatır çutur kupkuru sağlıksız artik duzlestiriciyi hic kullanmiyorum ama gunesin kurutucu etkisi bile beni endişelendiriyor ısıya karşı koruyucu spreylerden kullanabilir miyim yoksa sadece maşa düzleştirici için mi onlar bir de hangi markayı önerirsiniz? ya da güneş ısısından koruyan normal fiyatlı spreyler var mı şu an hiç düzleştirmiyorum bir sürü kür bakım yağ sprey uyguluyorum ama saç bana mısın demiyor keratin yok gibi

kuaförde keratin bakımı yaptırabilirsiniz,
ayrıca kullandığınız yağlar içerisinde susam yağı ve hindistan cevizi yağı var mıdır?
bepanten, evigen, bemiks ampulleri denediniz mi?

ne çok sordum ya :KK48::KK48::KK48:
bunları denemediyseniz eğer, araştırmanızı tavsiye ederim..;)

keratin bakımdan gözüm korkuyor açıkçası daha da kötü olur mu diye susam yağını kullanıyorum hindistan cevizini henüz denemedim bepanten bemiks kullanıyorum hem ayrı kür olarak hem de şampuanın içinde evgigen bulamadım sanırım piyasadan kalkmış ama onun yerine muadili sayılabilecek bi e vitamini aldım ama hala çok kuru

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X