• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Düzleştirici

Butterefly

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
8
0
16
İstanbul
Merhaba kızlar kaç gündür düzleştiricileri araştırıyorum şu markalar arasında kaldım sizce hangisi iyidir artık güzel bişey olsun istiyorum. Bunlar arasında kararsız kaldım rowenta wet dry 230 elite, remington s2044 , remington s9500 pearl , remington sleek curl sizce ne almalıyım yardım edermisiniz ? :)

Tabiiki remington almalısın. Diğerlerine bakma bile. Gerisi yalan.

Biraz önce sizin Remington hakkında yazdıklarınızı okudum ve kesin Remington almalıyım diye düşündüm sleek curl hakkında ne düşünüyosunuz düzleştiriciğili kalıcımı birde ben inci özlüden düşünüyodum fakat saçlarım çok çabuk yağlanıyor sizde yağlı saçlar için önermemissiniz onu :)

Biraz önce sizin Remington hakkında yazdıklarınızı okudum ve kesin Remington almalıyım diye düşündüm sleek curl hakkında ne düşünüyosunuz düzleştiriciğili kalıcımı birde ben inci özlüden düşünüyodum fakat saçlarım çok çabuk yağlanıyor sizde yağlı saçlar için önermemissiniz onu :)

Remingtonun düzleştirme ve kalıcılık konusunda bütün ürünleri çok iyidir. Sadece saç tipinize göre ürün seçmeniz gerekiyo. İnci özlüyü alabilirisiniz ya da sleek curl ü. sizin almamanız gereken shine therapy.

Remingtonun düzleştirme ve kalıcılık konusunda bütün ürünleri çok iyidir. Sadece saç tipinize göre ürün seçmeniz gerekiyo. İnci özlüyü alabilirisiniz ya da sleek curl ü. sizin almamanız gereken shine therapy.

remington sleek smooth s5500 aldım orda denediklerinde güzel oldu şimdi kendimde deniycm bakalım :)

Merhaba kızlar kaç gündür düzleştiricileri araştırıyorum şu markalar arasında kaldım sizce hangisi iyidir artık güzel bişey olsun istiyorum. Bunlar arasında kararsız kaldım rowenta wet dry 230 elite, remington s2044 , remington s9500 pearl , remington sleek curl sizce ne almalıyım yardım edermisiniz ? :)

cnm hergün saçını düzleştiren ve 3 düzleştirici eskitmiş bi insan olarak öncelikle hepsi saçı yıpratıyor bu bi gerçek benim ki phılıps iyi ama geçen sene remigton aldım hemen bozuldu ve 1 ay gelmedi onu bekliceme aldım philips biraz pahalı ama iyi.

saçı en az yıpratan modeli nedir acaba?
haftada 4 kere fön çektiriyorum, düzleştiricilerden korkuyorum hepsi inanılmaz saçı yıpratıyor diye. ama bir tane almak istiyorum, en azından topladığım zamanlar kuaföre gitmeme gerek kalmaz, önleri düzleştiririm.

Back