- 11 Mayıs 2011
- 121
- 12
- 96
- Konu Sahibi violet1982
-
bence düzleştiriciye ara ver. saçını yatmadan ıslatıp ör istersen yada bigudiyle sar doğal şekil ver. bu süredede hazır saç bakım yağları var onu al ayrıyeten fısfıslı bi şişeyede zeytinyağı biraz içme suyu 1 şişe gliserin bemiks evigen bepanten ampul kır tatlı badem yağı da koyabilirsin. akşamdan saçına bunları sık masaj yap sar saçını sabah uyandıgında yıka. haftada 1 yaparsan saçların kendine gelicektir. eğer uğraşamam bunlarla diyosan en basiti saçına haftada 2 gün filan zeytinyağı sür beklet sonra yıka. bu bile saçını toparlıcaktır.
Sürekli düzleştirici kullanmış biri olarak söylüyorum ki biz saçımıza direk ateşle pres yapıyoruz.Bu yöntemle saçımızı berbat ediyoruz ve eski haline gelmesi çok zor.Ancak düzleştiriciyi bırakıp,saçın kırıklarını tamamen temizletip düzenli bakım yaparsan saçında iyileşme görülebilir.Aksi halde saç küsüyorr .
Kesinlikle haklısın ama düzleştirici kesinlikle kolayıma geliyor. Dün gece de dedim kendi kendime sabah kalkınca jöleyle falan şekil vericem fön çekmicem diye. Ama bi kalktım hava buz gibi üşüdüm, saçımı ıslatmak zor geldi hadi dedim yine düzleştiricci. offf nasıl olucak bilmiyorum. Kestirip yeni gelen saçlarımı beklemem gerekicek sanırım
jole kullanma bu devirde hala jolemi kullanıyorsnuz ya dökeceksiniz saçları.
arkadaşın dediği gibi krem yedi yirmi dört kullan.bukleli saçlar için olan
7/24 ü bi aara kullandım ama çok fazla yağlandırdı saçlarımı hergün kışın yıkamak çok zor geliyor. ondan böyle oldu zaten. aman soğuk fön çekeyim diye diye düzleştiler. biraz şu kar kış azalsın artık 7/24 ler köpükler öyle takılıcam. acaba perma yaptırsam daha da mı yıpratırım diyorum karar veremedim valla
Teşekkür ederim önerine. Bende ona benzen bişey yapmayı düşünüyordum. Fısfıslı bi şişe aldım içine zeytinyağı ve badem yağı koydum o dediğin ambullerden de alayım bari. en azından saçımı yıkamadan önce sıkıp biraz bekletirsem belki iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?