- Konu Sahibi simgeeeeee
-
Simbo12 TL'ye almıştım. Tık demedi kereta. Kullanmadığımdan olabilir.
Remington mükemmel. Beşinci seneye girdim saç düzleştiricim ile. Arkadaşlarım hep markasını sorardı. Sayemde alan çok olmuştu:) Modeli S-1051. Hatta bukle de yapabiliyorsun. Ben genelde öne bukle yapıp gerisini düz kullanıyorum. Tabi ben bu modeli kaç sene önce aldım şimdi daha da iyisini yapmışlardır
Bak tabi umarım sen de memnun kalırsın tabi alırsanbenim maşam var maşam çok güzel yapıyo ama düzleştiricim dışarı çıkıyım rüzgarla birlikte kıvrışıyo şöyle pırasa gibi olsun istiyorumm. remingtona bakıcm inş çözüm budurr canım :)
Remington mükemmel. Beşinci seneye girdim saç düzleştiricim ile. Arkadaşlarım hep markasını sorardı. Sayemde alan çok olmuştu:) Modeli S-1051. Hatta bukle de yapabiliyorsun. Ben genelde öne bukle yapıp gerisini düz kullanıyorum. Tabi ben bu modeli kaç sene önce aldım şimdi daha da iyisini yapmışlardır
ben de yıllardır remington kullanırım, 5 dakikada düzleştir ve çık, çok memnunum
hangi model? ............
ben de bakıyorum. remington 2 model arasında kaldım. bir senin dediğin bide s9500. saçlarım çok ince telli, günlerimin çogu yolda geçiyor, bozulsun iistemiyorum. sende ki modeli önerir misin bana da? seninki şu an teknosada 89 tl, benim dediğim 149. diyorum acaba s9500 daha mı iyi ama fiyata göre degerlendirme yapmasam mı? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?