• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Düzleştirici önerin bana kızçeler :)

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
kızlarr saç düzleştiricim eskidi zaten iyi bişey değildi 30 tlye ucuz diye almıştımm şimdi gerçekten dümdüz yapan bi saç düzleştirisi istiyorum saçlarım gür ve kalın telli kuaförde ara makas attırıp saçlarımı kestirdim düz olsun diye. bana ne marka düzleştiricisi önerirsinizz? :)

Remington mükemmel. Beşinci seneye girdim saç düzleştiricim ile. Arkadaşlarım hep markasını sorardı. Sayemde alan çok olmuştu:) Modeli S-1051. Hatta bukle de yapabiliyorsun. Ben genelde öne bukle yapıp gerisini düz kullanıyorum. Tabi ben bu modeli kaç sene önce aldım şimdi daha da iyisini yapmışlardır

Remington mükemmel. Beşinci seneye girdim saç düzleştiricim ile. Arkadaşlarım hep markasını sorardı. Sayemde alan çok olmuştu:) Modeli S-1051. Hatta bukle de yapabiliyorsun. Ben genelde öne bukle yapıp gerisini düz kullanıyorum. Tabi ben bu modeli kaç sene önce aldım şimdi daha da iyisini yapmışlardır

benim maşam var maşam çok güzel yapıyo ama düzleştiricim dışarı çıkıyım rüzgarla birlikte kıvrışıyo şöyle pırasa gibi olsun istiyorumm. remingtona bakıcm inş çözüm budurr canım :)

Remington ve rowenta süper bence.Sakın philips falan kullanma güzel yapsa bile çok kırıyor.Ayrıca babyliss de güzelmiş diye duydum.

ben de bakıyorum. remington 2 model arasında kaldım. bir senin dediğin bide s9500. saçlarım çok ince telli, günlerimin çogu yolda geçiyor, bozulsun iistemiyorum. sende ki modeli önerir misin bana da? seninki şu an teknosada 89 tl, benim dediğim 149. diyorum acaba s9500 daha mı iyi ama fiyata göre degerlendirme yapmasam mı? :26:

ben de yıllardır remington kullanırım, 5 dakikada düzleştir ve çık, çok memnunum :31:

ben de bakıyorum. remington 2 model arasında kaldım. bir senin dediğin bide s9500. saçlarım çok ince telli, günlerimin çogu yolda geçiyor, bozulsun iistemiyorum. sende ki modeli önerir misin bana da? seninki şu an teknosada 89 tl, benim dediğim 149. diyorum acaba s9500 daha mı iyi ama fiyata göre degerlendirme yapmasam mı? :26:

Ben aldığımda benimki de 150 tlydi.İnternette o dediğin modeli kullananlar yorum yapmıştır muhakkak oku onları. Ama benim aldığım düzleştiriciyi ince telli saça sahip olan da kalın telli saça sahip olan da almıştı.

Back