Yazdıklarını bilmiyorum canım ama ben king marka düzleştiriciden çok memnunum.
Babyliss'in ürünleri de çok güzel oluyor. Özellikle kalın maşası
Kızlar kararsız kaldımm yardımınıza ihtiyacımm var. Gerçi şu an düzleştirmeyi bıraktım ama lazım olduğu zaman düzgün bi düzleştiriciyle düzleştirmek istiyorum. Düzleştirimin seramiği kırıldıı :/
Aklımdaki seçenekler bunlarr kullanan varsa yardımını esirgemesinn
Babyliss ST27E Islak Kuru Saç Düzleştiricisi
Babyliss ST23 Saç Düzleştirici Pro Mini Crimp & Volume
Braun Satin Hair Saç Düzleştirici ESS
Remington S5500 Seramik Saç Düzleştirici
Yorumlarınızı bekliyoruumm
Babyliss ST27E Islak Kuru Saç Düzleştiricisi ben bunu kullanıyorum canım gayet memnunum ama bir arkadaşımda philipsin düzleştiricisi vardı ve bayıldım okadar süperdi ki ihtiyacım yok diye kodunu almadım ama hala aklımdadır yani philipside araştır istersen.
çok güldüm vallahi ben yardımcı olmak için fikir verdim sen daha kararsız kaldınbak şöyle söyliyim saçların çok kıvırcıkmı bilmiyorum düzleştirmek zor oluyosa ısı derecesi yüksek olanlara bak
mesela benim kullanıyorum dediğim 1 saat sonra kendiliğinden kapanıyo unutsamda sıkıntı çekmiyorum bu güzel bir özellik yada kablosunun dönüyor olması acelemiz varken bizi strese sokmuyo çünkü kablo dolaşmıyor. Hepsini ayrı ayrı inceledim Braun Satin Hair Saç Düzleştirici ESS ı geç ama aynı özellikte olmalarına rağmen Babyliss ST27E Islak Kuru Saç Düzleştiricisi fiyat olarak daha uygun dediğim gibi ben memnunum. Benim saçlarım hafif dalgalı duştan çıkar çıkmaz çok kurutmadan bile düzleştirebiliyorum. Hatta yapısından dolayı tutam tutam kıvırarak doğal dalga bile yapıyorum önlerini geriye doğru kıvırabiliyorum kullanışlı bence.
kesinlikle remington .. s 9500 modelime çok araştırarak karar verdim ve ççooooooooooooooooooooooooookk memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?