• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Düzleştirici konusunda kararsızım ..

aLyssa00

Görüşler görünüşe akseder
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
450
6
26
Konya
Kızlar kararsız kaldımm yardımınıza ihtiyacımm var. Gerçi şu an düzleştirmeyi bıraktım ama lazım olduğu zaman düzgün bi düzleştiriciyle düzleştirmek istiyorum. Düzleştirimin seramiği kırıldıı :/

Aklımdaki seçenekler bunlarr kullanan varsa yardımını esirgemesinn

Babyliss ST27E Islak Kuru Saç Düzleştiricisi

Babyliss ST23 Saç Düzleştirici Pro Mini Crimp & Volume

Philips Hp8310 Active İon Saç Düzleştiric

Braun Satin Hair Saç Düzleştirici ESS

Remington S5500 Seramik Saç Düzleştirici

Yorumlarınızı bekliyoruumm:16:

Son düzenleme:
Yazdıklarını bilmiyorum canım ama ben king marka düzleştiriciden çok memnunum.
Babyliss'in ürünleri de çok güzel oluyor. Özellikle kalın maşası :ssz:

Yazdıklarını bilmiyorum canım ama ben king marka düzleştiriciden çok memnunum.
Babyliss'in ürünleri de çok güzel oluyor. Özellikle kalın maşası :ssz:

Hangi modeli canm bi bakiym. Babyliss aklıma en çok yatan oldu ama çok kararsızım yine dee:26:

Kızlar kararsız kaldımm yardımınıza ihtiyacımm var. Gerçi şu an düzleştirmeyi bıraktım ama lazım olduğu zaman düzgün bi düzleştiriciyle düzleştirmek istiyorum. Düzleştirimin seramiği kırıldıı :/

Aklımdaki seçenekler bunlarr kullanan varsa yardımını esirgemesinn

Babyliss ST23 Saç Düzleştirici Pro Mini Crimp & Volume

Braun Satin Hair Saç Düzleştirici ESS

Remington S5500 Seramik Saç Düzleştirici

Yorumlarınızı bekliyoruumm:16:

Babyliss ST27E Islak Kuru Saç Düzleştiricisi ben bunu kullanıyorum canım gayet memnunum ama bir arkadaşımda philipsin düzleştiricisi vardı ve bayıldım okadar süperdi ki ihtiyacım yok diye kodunu almadım ama hala aklımdadır yani philipside araştır istersen.

Babyliss ST27E Islak Kuru Saç Düzleştiricisi ben bunu kullanıyorum canım gayet memnunum ama bir arkadaşımda philipsin düzleştiricisi vardı ve bayıldım okadar süperdi ki ihtiyacım yok diye kodunu almadım ama hala aklımdadır yani philipside araştır istersen.

Teşekkür ederim canm hemen bakıyorummm

Philips Hp8310 Active İon Saç Düzleştirici

Bunu da ekledimm şimdi daha kararsızımm:26:

çok güldüm vallahi ben yardımcı olmak için fikir verdim sen daha kararsız kaldın :1::1: bak şöyle söyliyim saçların çok kıvırcıkmı bilmiyorum düzleştirmek zor oluyosa ısı derecesi yüksek olanlara bak
mesela benim kullanıyorum dediğim 1 saat sonra kendiliğinden kapanıyo unutsamda sıkıntı çekmiyorum bu güzel bir özellik yada kablosunun dönüyor olması acelemiz varken bizi strese sokmuyo çünkü kablo dolaşmıyor. Hepsini ayrı ayrı inceledim Braun Satin Hair Saç Düzleştirici ESS ı geç ama aynı özellikte olmalarına rağmen Babyliss ST27E Islak Kuru Saç Düzleştiricisi fiyat olarak daha uygun dediğim gibi ben memnunum. Benim saçlarım hafif dalgalı duştan çıkar çıkmaz çok kurutmadan bile düzleştirebiliyorum. Hatta yapısından dolayı tutam tutam kıvırarak doğal dalga bile yapıyorum önlerini geriye doğru kıvırabiliyorum kullanışlı bence.

Philips Hp8310 Active İon Saç Düzleştirici

Şimdi bu ikisine indirdim canm :42:

çok güldüm vallahi ben yardımcı olmak için fikir verdim sen daha kararsız kaldın :1::1: bak şöyle söyliyim saçların çok kıvırcıkmı bilmiyorum düzleştirmek zor oluyosa ısı derecesi yüksek olanlara bak
mesela benim kullanıyorum dediğim 1 saat sonra kendiliğinden kapanıyo unutsamda sıkıntı çekmiyorum bu güzel bir özellik yada kablosunun dönüyor olması acelemiz varken bizi strese sokmuyo çünkü kablo dolaşmıyor. Hepsini ayrı ayrı inceledim Braun Satin Hair Saç Düzleştirici ESS ı geç ama aynı özellikte olmalarına rağmen Babyliss ST27E Islak Kuru Saç Düzleştiricisi fiyat olarak daha uygun dediğim gibi ben memnunum. Benim saçlarım hafif dalgalı duştan çıkar çıkmaz çok kurutmadan bile düzleştirebiliyorum. Hatta yapısından dolayı tutam tutam kıvırarak doğal dalga bile yapıyorum önlerini geriye doğru kıvırabiliyorum kullanışlı bence.

Evet şimdi baktım da komik olmuş biraz :9: Saçlarım su dalgası gibi canm zaten eski düzleştiricim 200 dereceye kadar ısınıyordu ama ben 150den yukarı hiç kullanmadım kullanmak istemedimm. Kapanma özelliği benmde çok hoşuma gitti çünkü tam 1 gün boyunca açık unuttuğum bile olduu:53:

Şimdi ikisi arasında karar vermem lazımm çok teşekkür ederimm:16:

arkada şlar siparişini vermiş olduğum braun saç düzleştirici indirimdeydi 154 liraya aldım normal fiyatı 200tl mi ne bişey acaba iyi mi etmişim kullananlar varmı acaba kodunu bilmiyorum ama böyle siyah renkte kırmızı arkadaşlar bilenler varsa bana bilgi versin lütfen öptüm:)

arkadaşım ben bu ürünü birkaç gün önce Gold.com.tr den indirimle 124.90 tl ye aldım. bu sitenin yorumlarına güvenerek aldım ve açıkça söylemek gerekirse mükemmel. bir kaç ay önce de kardeşime braun s3 aldık 149 tl ye ve bu ürünün yaptığı saçın 3 de 1 ini yapmıyor açıkça söylemem gerekirse. İnci tozundan yapılması saça parlaklık veriyor ve saçlarını ilk yapışta dümdüz yapıyor. İyi ki bu ürünü almısım daha önce babyliss de aldım ama hiç memnun kalmadım. sana kesinlikle tavsiyem remington aldığın zaman iyi ki diyeceksin emin ol

Back