Saç Kesim Şekilleri Düzleştirici ile dalga olmuyor:((

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

eftelyasu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
2.171
1
356
44
Diğer
Düzleştirici ile bukle yapamıyorum
Bir kaç defadır deniyorum ama yapamıyorum sorun ne anlamadım eklenen videoları izledim ama yapamıyorum tepesinde hafif bir kızrım oluyor sonrası sankiş düzleştirmişim dibi duruyor tecrübeli arkadaşlar detaylı anlatabilirmisiniz yada kendi evde yaptığınız videolar varsa onarı eklermisiniz burdaki yabancıları defalarca izledim yapamıyorum (

1-cnm saçının bir tutamını al
2-düzleştiricinin bir kanadına bu tutamı 2 kere sar ve düzleştrcnin kanatlarını kapat saçını düzleştiriyormuş gibi.
3-düzleştiriciyi devamlı kendi etrafında döndürerek aşağı doğru çek

bak çok detaylı anlattım ama anlamadığın bir yer varsa sorabilrisnyerimseniben

sardığımda kapattıktan sonra dolaşır gibi oluyor düzleştiriciden kayar gibi çıkmıyor alt tarafı düzleşiyor (
anlatabildimmi

aynı sorunu yaşıyorum, sanırım saçlarım bu işlem için çok uzun olduğu için...

her düzleştricyle oluyomu bu işlem benim arkadaşımda braun marka vardı onun özelliği oymuş kıvırrınca bukle oluyodu bende remigton var olmuyo yapamıyorum bende.

sacınızı ince tutamlar seklınde alın.tutam fafla olmasın.saç dıbıne duzlestırıcıyı yerlestırıp mak.1 kademe cevırın yunu önemlı degıl.ama sacınızı degıl makıneyı cevırıceksınız.o esnada sacınız makıneye dolanmıs olacak.sonra yavas hareketlerle kademe kademe uca dogru makıneyı ındırmeye baslayın.ama hemen duzlestırır gıbı degılde yavas yavas ve duraklı duraklı.aynı yerden 2 defa gecersenız sacınıza zarar verır.ayrıca işlem olmaz.yanıaynı yere 2 kat makıne vurmayın.oranın sogumasını beklemek için sona bırakın.satışlarıyla ilgılnıyorum ve aksama kadar bı çok müşterime ögretmeye calısıyorum.

her düzleştricyle oluyomu bu işlem benim arkadaşımda braun marka vardı onun özelliği oymuş kıvırrınca bukle oluyodu bende remigton var olmuyo yapamıyorum bende.

180derecenın uzerınde ısı ayarı olan her duzlestırıcıde oluyo canım.remıkton daha iyi yapar bukleyı.onun iç plaklar teflon sey-ramık oldugu için daha rahat kaya.ama elındekı remıkton avokado yagı içeren bı modelı var o ise,bukle için kullanma.dış plak erıme yapabilir...

Saç düzleştiricisi ile bukle yapmak

canım birde bu videoya bak istersen. bende saç düzleştiriciye dolayp yapamıyorm.ama burdaki kız hiç sarmıyo döndüre döndüre aşapı indiryo saç tutamını ben böyle denedim oldu. hatta saçımın son halinin resminide çektim. istersen pylaşırm

ben artık yapabiliyorum. İnce plakaları olan bi düzleştiricim var. az bi tutam al. düzleştiricinin arasına kıstır ve yukarı yani dışarı doğru düzleştiricini yere paralel olacak şekilde tut ve aşağı doğru çek..

bukle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…