düzleştirici braun s2 acil kızlar

narsuyuu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
13
7
86
İstanbul
braun s2 kullanıyorum fakat ion kısmını etkinleştirdiğimde saçımı aşırı kabartıyo kullanan varsa yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler

canım ben kullanmadım ama benim arzum vardı kuzenimde phılıps denedim sonuç harika röfleli saçlarımı yumusacık parlak yaptı ve toka izi yapmıyo akıyor adeta saçların bende gittim pro keratin özellikli phılıps aldım çok çok memnunum yıkayana kadar dümdüz kalıyo ;)

braun s2 kullanıyorum fakat ion kısmını etkinleştirdiğimde saçımı aşırı kabartıyo kullanan varsa yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler

cnm bende kullanıyorum ama asıl iyon kısmını açarsan elektiriklenmez ve daha ii olur biz ona sırf o iyon özelliği için para veriyoruz zaten kabarmasın diye sende niye kabarıyo anlamadım:53::53: ama benden sana bi tavsiye saçını preslerken çok yavaş presle elinle dokunarak presleme ahşap tarakla tarayarakpresle bak saçın nasıl kaymak gibi oluyor bn senelerdir kullanırım s2. 1 kere bozuldu gttm yine aynısından aldım. braundan helede bu modelden şaşmam:19::19:

canim ben braunun son teknoloji urununu kullaniyodum ama herr defasinda beni cok ugrastiriyodu.bir gittigim yere bir daha bir daha derken ufff cok zaman kaybi ve sinir bozucu oluyodu.duz sacin kabarmasida cok igrenc duruyodu. en sonunda remigton diye bi marka kesfettim .39 tlye aldim inanilmaz pratik bir makina.braunmus yok son teknikmis gectim bunlari

hepinize çok teşekkür ederim benim saçlarım çok ve kalın telli bir de üstüne omuzlarımda kestirdim haliyle kabarması çok komik oluyo ion kısmını etkinleştirmeden yapıyorum hala kabarıyo ama daha az bilmiyorum bir gün özenerek yapıcam belki o zaman düzgün olur dediğiniz gibi yavaş yavaş yapmayı denicem umarım işe yarar makineyi yeni aldıgım için başka bi marka alma gibi bi durumumda yok ne yazıkki

Back