Saç Şekillendiriciler Düzleştirici almak istiyorum kararsızım :(

KatyCats

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2012
5
0
16
İstanbul
Merhaba kızlar :) Ben de düzleştirici almak istiyorum ama çok kararsız kaldım Saçlarım omzumdan biraz uzun, kabarık, elektrikli, kimi teli kalın kimi teli ince, yazın perma yaptırmıştım. Saçlarıma fazla zarar vermeyen ve beni uğraştırmayacak bir düzleştirici istiyorum. Çünkü daha gencim ve saçlarımı erkenden yıpratmak istemiyorum. Aklımda philips salonstraight pro xl, salonstraight sonic pro, braun satin hair 7 es 2 ve remington pearl var. Ama çok kararsız kaldım. Sizin önerileriniz nedir?

Edit: Philips Care SilkySmooth HP833 aldım. Bugün düzleştirdim saçlarımı. Memnun kaldım açıkçası. 140 Tl idi, indirimden 70 Tl'ye aldım.

Son düzenleme:
philipsin son çıkan iyon verip saçları ekstra parlatan varmış çok methetti satan kadın onu.. kendiside onu kullanıyomuş.. philipsin ürünlerini beğenirim ben genelde.. bende değiştirirsem onu düşünüyorum

Ben braun dan çok memnunum lakin aldığıma pişmanım. Keşke düzleştirici yerine air styler alsaydım diyorum.

merhabalar..bende düzleştirici almak istiyorum ama hakikaten bende kararsızım babyliss ST227E modelini kullanan arkadaşlar varsa memnun olup olmadıklarını yazarlarsa çok sevinirim..düzleştiricinin hem güzel düzleştirmesini hemde bukle yapabilmesini istiyorum. ürün özellerinde hem bukle hem düzleştirme özelliği var diyordu ama kullananların yorumları daha önemli benim için:)

Arkadaşlar merhaba.. YAklaşık 1 aydır düzleştirici araştırıyorum. Benim eski düzleştiricim philips salon straight pro xl'di. Çok ta memnundum ama elimde resmen patladı Şimdi iki ürün arasında kaldım. Philips HP8361 ProCare Keratinli Düzleştirici ve Remington Pearl S9500. Philipsin eski düzleştiricisinden çook mennundum remigtonında şuan iki tane maşasını kullanıyorum acayip kalıcı şekiller veriyor. Aranızda bu ürünlerden kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum. şimdiden teşekkürleeer :)

Ayrıca başlığı açan arkadaşa cevap veriyim; benim bi arkadaşım braun kullanıyor 20tllik sinbo daha güzel şekil veriyor diyor yani memnun değil. Salon straight pro xl den ben çok memnundum ancak kalın olduğu için bukle vermek çok çok zor. Güzel olmuyor. Remingtonın pearl serisinin 2 tane maşasını kullanıyorum çook iyi olduğunu düşünüyorum. Bukleler 3 gün bozulmamıştı:) AMa düzleşticisi hakkında yorum yapamıcam çünkü bende o modelde kararsızım :)

Ben yıllardır Braun'dan vazgeçmedim hem düzleştiricisi var hem de maşası :) Arkadaşım da onu kullanıyor. Hiç sıkıntı çıkarmadı. Max sıcaklığı 200 °C. Zaten fazlasına da gerek yok, saçlar çok zarar görmesin.

kesinlikle philips alma derim ben kullanıyorum acayip derecede saçlarımı kırıyo o kadar ısıya karşı koruyucu spreyler kremler kullanıyorum yinede yakıyo. ikincisi kesinlikle denemeden alma bide ucuza kaçayım diye uğraşma heleki hergün düzleştiriyosan mutlaka iyisinden al

Philips HP8361 ProCare Keratinli Düzleştirici kullanıyorum çok memnunum saçlarım genelde düzleşmez hatta fön bile tutmazken bunla yapınca çok güzel oldular

ben bu ürünü kullanıyorum arkadaşım.keratinli olandan tam ismi aklıma gelmedi şuan.memnunum yani ama hemen bir seferde dümdüz" yapmıyo. bir tutamı alıyorum ve 3 kere üzerinden geçiyorum çok güzel oluyor. saçımda kırılma veya yanma olmadı bende. bende alırken çok araştırmıştım ve o zaman en iyisi buydu. kuzenim bluehause nin düzleştiricisini kullanıyo ve o da memnun.fiyat olarak daha da uygun hatta ve düzleştirici kısmı philipse göre daha kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…